Akad olyan nő, aki VV Szandika promóciós videója után ne vágyna egy olyan férfira, mint a plasztiknő barátja? Sanyi reggelit csinál, gyorshajtást fizet (akár no komment kategóriás nagyságrendűt is), minden kívánságot teljesít - derült ki a bemutatkozó filmből. A férfi a Velvetnek elmondta, bárki közeledését szívesen veszi, jelenleg ugyanis facér, Szandikával mindössze barátok. Nem jönnek be neki a felfújt mellek és szájak, de a lányt mérhetetlen egyszerűsége és "kis aranyos" lelke miatt befogadta magához. Lovagolnak, csavarognak, és olyan helyekre is elkíséri, ahová egyéb esetben már 59 évesen nem tenné be a lábát.

Lőrincz Alexandra, alias VV Szandika promóciós videója után lefogadjuk, titokban rengeteg nő olyan kiképzett férfit akar maga mellé, mint a tököli lány Sanyija. “Reggelit csinál, kifizeti a gyorshajtásomat és teljesíti minden kívánságomat. Sanyi ki van képezve” - nyilatkozta bemutatkozó filmjében Szandika. Jó hír, hogy az 59 éves férfi facér, ajtaja pedig bárki számára nyitva áll. Szandika és Sanyi fél éve élnek együtt, ám a hírekkel ellentétben a Plasztikcica nem apja elől menekült a régi ismerőshöz, hanem egyszerűen ezt tartotta a legkényelmesebb megoldásnak pörgős élete miatt:

„Éli az életét, fiatal, aránylag jól nézett ki - most azt hiszi, hogy még jobban néz ki -, és azt csinál, amit akar. Az apja nekem nagyon jó barátom, szomszédjaim voltak, régóta ismerem Szandikát és az egész családját is. Megvan mindene otthon is, csak az éjszakai munkája miatt nálam nagyobb nyugalmat talált” – mesélte a Velvetnek Sanyi, aki azt a feltevést is cáfolta, hogy több lenne köztük, mint barátság.

„Csak haverok vagyunk. Szandika műnő lett, az ilyen típusú csajok pedig nem az eseteim. Apáskodni se kell felette, hiszen van neki apja, aki jobb fej, mint én. Ez a haverkodás most nekem pont belefért, befogadtam magamhoz, elhülyülünk.” Kiderült az is, hogy a videóban elhangzottakkal szemben a férfi nincs is kiképezve, voltaképp ezt a szót saját maga adta a lány szájába, hogy az így jellemezze magát, így lett a „mondd, hogy ki vagyok képezve” –ből „Sanyi ki van képezve”.

„Ha nem lett volna rajtam a mikroport, mondtam volna csúnyákat” – jegyezte meg Sanyi, ám azt is hozzátette, volt barátnői soha nem panaszkodtak rá, „mindet klasszul szerette”. Persze, hogy megetet valakit, az nem mindennapos dolog, Szandika gyorshajtásait viszont valóban kénytelen kifizetni - főleg amiatt, mert pártfogoltja az ő autóját használja. Mint mondta, hogy pontosan mekkora összegről van szó, az már a no komment kategóriába tartozik.

„De belefér, mindent megadok neki. Azt sem értem, miért írta valamelyik újság, hogy vályogházban élünk, szegény körülmények között, mert ez sem igaz. Ahol lakunk, az a legcsodálatosabb hely a világon.”

Kellene Sanyi a karácsonyfa alá?

Mint azt korábban megírtuk, a VV Plasztikcicája alaposan megosztja a közvéleményt, de Sanyi szerint ez teljesen normális dolog: „Egy igazi nő ilyen: vagy szereted vagy nem. Az a félelmetes, hogy nem játssza meg magát. Néha kicsit túlzásokba esik, de ilyen meg mindenkinél előfordul. Ő valóban mérhetetlenül egyszerű, és kis aranyos lelke van – nem véletlenül van nálam már egy ideje. Lovagolunk, csavargunk, olyan helyekre is elkísérem, ahová én már be sem mennék, de vele igen, és jól is érzem magam.”

A férfi hozzátette, ha Szandika nem lenne ennyire szandikás, nem is lenne téma. „Egy éve kezdte a plasztikázást, akik régebb óta ismerik, nem is biztos, hogy felismerik a képernyőn. Karcsú, gyönyörű kis nő volt, de akkor nem biztos, hogy bekerült volna a VV villába. Így viszont igen. És szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben.”