horoszkóp

Kikerültek Kesha kinyalós képei

2010.12.14. 21:16
Bárki megtekintheti hogyan szexel az amerikai rapper/énekesnő Kesha, miután hackerek lopták le privát fotóit a gépéről, és tették közzé a neten. A képeken Kesha vadul csókol egy ismeretlen fickót, aki aztán viszonozza neki ugyanezt a lába között.

A 23 éves énekesnő nyilván nem a nyilvánosságnak szánta azokat a fotókat, amelyek az elmúlt nap folyamán terjedtek el az interneten. Az egyiken egy - egyelőre ismeretlen - szőrös férfit csókol hevesen, a másikon pedig azt örökíti meg, amint szőrös partnere az ő szőrtelen nemiszervével teszi ugyanezt. A beállításokból sejthető, hogy az énekesnő maga fotózta a két képet, amelyek aztán hackerek kezébe kerülve lettek közkinccsé - írja a Metro.co.uk.

Az nem derül ki, mikor készülhettek a fotók, ahogy az sem, hogy a képeken szereplő férfi Kesha dobos exe, Alex Carapetis volna-e. A fickónak ugyanis - Carapetis félhosszú loboncával ellentétben - rövid a haja, az arcából pedig mindkét esetben elég kevés látszik. Ez persze nem zárja ki az azonosságot, ahogy az a véletlen egybeesés sem, hogy az énekesnő épp a napokban rúgta ki a dobost, mint mondta, azért, mert a fickó "úgy viselkedett, mint egy nő”, ő pedig nem tudta ezt tolerálni.

Katt a képre, ha orális szexet akar! (vigyázat, korhatáros tartalom!)
Katt a képre, ha orális szexet akar!
(vigyázat, korhatáros tartalom!)

A kínos fotók előkerülése nemcsak a szakítással mutat véletlen egybeesést, hanem azzal is, hogy a Billboard épp most válogatta be Keshát a 2010-es év 100 legszexibb előadóművésze közé. A fotókat először Perez Hilton tette közzé blogján (és ide kattintva megtekinthető, vigyázat, korhatáros és nem munkahely-kompatibilis tartalom!) de egyelőre sem az énekesnő, sem menedzsmentje vagy ügyvédei sem erősítették meg, hogy valóban ő szerepelne rajtuk.

Az ügyben épp a napokban hallgattak ki két hackert, a lapok által csak Deniz A. és Christian M. néven szereplő két német fiatalembert, akik a vádak szerint nem csak Kesha, hanem Justin Timberlake, Lady Gaga és Kelly Clarkson számítógépét is feltörték.

Keshától például ezidáig ismeretlen dalokat, és további meztelen fotókat is láthatunk majd még a közeljövőben, amennyiben igazak a pletykák, hogy a számítógépes tolvajok már el is adták őket. A 17 és 23 éves elkövetők állítólag 13000 dollárt (kb. 2,6 millió forintot) kaptak Kesha szexuális életéért. Az egyik tettest emellett azzal is vádolják, hogy megpróbált megzsarolni egy meg nem nevezett női hírességet a róla készült lopott szexfotókkal.

A hackerek lebuktatása végül Kelly Clarkson énekesnőnek volt köszönhető: ő riasztotta a menedzsereit, amikor észrevette, hogy a még ki nem adott dalait árulják az interneten, és ez a szál vezetett el végül a német fiatalokhoz.

Kesha csak a legújabb, de nem az egyetlen áldozata a netre került privát fotóknak. Christina Agulieráról pár napja jelentek meg azok a képek, amelyeket állítólag csak a stylistjának szánt, és amiken alig pár ruhadarabban - köztük pár pántban és mellbimbótakaróban - pózol.