Az énekesnőn némelyik fotón csak néhány szíj és egy mellbimbótakaró van, a képeket állítólag Aguilera stylistjától lopta el egy hacker. Az mindenesetre furcsa, hogy a képek éppen akkor kerültek elő, amikor az énekesnő legújabb filmjét reklámozza.

Christina Aguilera kivéltelesen nem akart vad és dögös lenni, amikor szinte teljesen meztelenül fotóztatta magát a ruhái és a cipői között - a szóvivője legalábbis ezt állítja. Az internetre szerdán kikerült képeken ezzel ellentétben kihívóan pózol az énekesnő, miközben a testét alig takarja valami.

"A képeket, amik Aguilera otthonában készültek, kizárólag a stylistjának szánta, akitől egy hacker szerezte meg. A hackerek és a képeket felvásároló sajtó tettét felelőtlennek és perelhetőnek találjuk. Megpróbáljuk beazonosítani a hackert, és keményen üldözni fogjuk" – nyilatkozta Aguilera szóvivője a Us Mazagine-nak.

A fotókról általában úgy tartják, hogy akkor készülhettek, amikor Aguilera a Not Myself Tonight videóját forgatta több mint fél évvel ezelőtt. Erre utal, hogy a képeken az énekesnő megmutatja a Courney Love-osan csapzott, valamint a Marilyn Monroe-t idéző díva oldalát is. A fotók az énekesnő gardróbszobájában készültek, így a háttérben kiválóan látható Aguilera hatalmas, létrán megközelíthető cipőszekrény-fala is, amiről korábban már beszélt: "Van egy csomó parókatartóm a kalapjaimnak, és egy komplett cipősfalam, ami a padlótól a mennyezetig ér. Még egy gurulós létra is van hozzá, kicsit olyan, mint a régi könyvtárakban, hogy gyorsan fel tudjak szaladni, ha szükségem van valamire".

Aguilera egyébként éppen most utazza körbe a világot, hogy reklámozza legújabb filmjét, a Burlesque-t, úgyhogy sok meglepő tulajdonképpen nincs is abban, hogy előkerült róla néhány meztelenkedős fotó. Mindenképp hálásabb téma, mint a tokiói sajtókonferencia előtt kiszúrt gyanús heg a jobb hónalján, ami árulkodhat mellplasztikáról, zsírleszívásról, meg rengeteg másról is. Akit azonban ez foglalkoztat napok óta, a most előkerült fotók segítségével mindenesetre eldöntheti, hogy valóban nagyobbak lettek-e az énekesnő mellei, vagy sem.