Charlie Sheen három pornóssal mulatott Las Vegasban

2011.01.12. 13:46 Módosítva: 2011.01.12. 15:01
Charlie Sheen pornósztárokkal és más hölgyekkel mulatozott egy Las Vegas-i hotelben, ahol a bárban arról is panaszkodott, hogy már megint elvonóra szeretnék küldeni főnökei a CBS-nél. A csatorna illetékesei aggódtak, hogy a színész elfelejt kedden visszatérni a Két pasi meg egy kicsi forgatására. Szerencséjére sikerült időben visszatérnie Los Angelesbe.

Az állítólag kissé sovány és borostás Charlie Sheen három pornósztárral mulatott Las Vegasban. Szombaton itt tartották meg a pornóvilág egyik legnagyobb rendezvényét, az AVN gálát, és egy, a RadarOnline hírportálnak nyilatkozó bennfentes szerint a színész is kifejezetten ezen esemény, pontosabban azon pornószínésznők miatt utazott a városba, akikkel egyébként is tartja a kapcsolatot.

Szemtanúk szerint a színész a három nő közül egy 23 éves pornószínésznőnek, Bree Olsonnak szentelt sok figyelmet. Olson, akit 2008-ban a Legjobb Anál Jelenetért díjaztak, több lábon áll. A Kardashian család valóságshowjában például dadát alakított, sőt, főiskolára is járt, mégpedig biológia szakra, igaz, diplomát nem kapott. Ja, honlapja tanúsága szerint a kedvenc zenekara a Carpenters, és az idősebb férfiakra bukik.

Bree Olson
Bree Olson

Két emeletnyi buli

A botrányairól híres színész állítólag a Palms hotelben ki is vett egy szobát, amiért napi több mint 40 ezer amerikai dollárt (közel 8,5 millió forintot) kérnek. A Hugh Hefner Sky Villa (jelentése körülbelül:  Hugh Hefner Égi Villája - a szerz.) fantázianevű kétszintes lakosztály egyébként a hotel tornyában található. Falait Hugh Hefner által személyesen válogatott művészeti alkotások díszítik. A lakosztályhoz egy óriási terasz is tartozik egy, a város fölé nyúló medencével, masszázs szoba, szauna, és természetesen a tükrözött plafonú hálószoba egy  kerek, forgó ággyal.

Pornósok mindenhol

Mint kiderült, nemcsak a három pornós szórakoztatta Sheent a hétvégén: a szálloda egyik dolgozója szerint egymásnak adták a kilincset a további pornószínésznők, más gyönyörű nők, és a Las Vegas-i elit. A szobaszerviz egyfolytában szállította az alkoholt a soha véget nem érő buliba. Kész szerencse, hogy a lakosztályban 250 ember is elfér.

Charlie Sheen el sem hagyta a szobáját, kivéve azt a néhány alkalmat mikor lement a hotel bárjába. "Miután elmentek, a lakosztály úgy nézett ki mintha bombatámadás érte volna. Üres üvegek és szexhez szükséges kellékek hevertek szerteszét, különösen a masszázs- és a hálószobában" - nyilatkozta egy szemtanú.

"Amikor házas volt, megpróbálta visszafogni magát, de most már nincs akadálya annak, hogy újra szabadjára engedje a vadabbik énjét" - tette hozzá a bennfentes, aki szerint a női vendégek nem fogták vissza magukat, megérkezésük után pár perccel már le is vetkőztek, és a jacuzziban szórakoztak.

Újabb elvonó?

Félő volt, hogy Sheen a nagy mulatozás miatt kedden nem tér vissza a Két pasi meg egy kicsi forgatására, és a felettesei aggódtak az állpota miatt. A híresség a Las Vegas-i bárban egyébként elpanaszolta nagy bánatát a mellette ülő férfinak, miszerint a CBS vezetősége megint elvonóra akarja küldeni - írja a msnbc.com.

Mint kiderült, felesleges volt aggódnia a főnökségnek, a színész visszatért a forgatásra, és keményen dolgozik - adta hírül a New York Daily News. "Mindenhol azt olvastam, hogy nem jelent meg időben dolgozni. Két órával azelőtt láttam ezeket a híreszteléseket, hogy meg kellett volna érkeznie" - nyilatkozta Stan Rosenfield, Sheen sajtósa.

Nem akar józan életet élni

A színész egyébként úgy véli, nincsenek alkoholproblémái, de valószínűleg ő az egyetlen, aki ezt így gondolja. Sheen karácsony óta egyfolytában bulizik, ami nála kokainozást és kurvázást jelent. Egy, a US Magazine-nak nyilatkozó bennfentes szerint a piáért, kábítószerekért és a nőkért is rajongó híresség nemrég megszabadult a szakembertől, aki segített volna neki józan életet élni. A tanácsadó segítségét azután vette igénybe, miután október 25-én darabokra zúzott egy New York-i hotelszobát.