Gondolom, kiharaphatta a száját, ugye a szája is másképp áll - nyilatkozta a Való Villa cicájnak kint időző faszija.

Szolárium, műköröm, plasztikai sebész, fogorvos, ezek azok, amikre kint rendszeresen szüksége volt Szandikának ahhoz, hogy megtartsa imázsát. A Villában azonban egyik sincs, Szandikának mostanra láthatóan problémái akadtak a szépségápolással.

A tegnap esti kiválasztáson Szandikának vérzett a szája, ekkor jól lehetett látni, hogy lekerültek a kezéről a már lenőtt, rózsaszín műkörmök. Azóta viselte a műkörmöket, amióta beköltözött a villába. A videókat visszanézve kiderül, hogy azon a napon, amikor a Villa Fiúi fodrászkodtak a lányokon, még fent volt a mostanában szexhiánytól szenvedő Szandika hosszú, rózsaszín műkörme.

Szandika lereszelhette a műkörmeit

Megkérdeztünk egy szakértőt, hogyan lehet leszedni az ilyen műkörmöt, lehetséges-e hogy Szandika maga szedte le, vagy kintről ment valaki a Villába, amiről a nézők nem tudnak. “Sima épített körme lehet, körömágy hosszabbítással, zselével. Ezt vissza lehet csiszolni annyira, hogy meg nem mondod, hogy az nem természetes köröm. Ha porcelán volt, azt kétlem, hogy tiszta acetonhoz jutott volna a Villában” – mondta Kerekes Andrea kéz- és lábápolási szakértő. “Ezeket egy hónap után kell tölteni, legalább 3-4 mm-es lenövése lehetett, nem nagy ügy visszacsiszolni, sima körömreszelővel naponta 5-10 perc, vagy ha egyszerre látott neki, akkor fél óra alatt visszacsiszolta” – tette hozzá. (Az alábbi videón 4:17-nél lehet jól látni a műkörmeit.)

Szandika barátja, Sanyi azt nyilatkozta a Velvetnek, előfordul, hogy Szandikán nincs műköröm. “Amikor észbe kapott és látta, hogy lenőtt a körme, elment. Olyan nem volt, hogy nem ment, de mindennap sem ment. Volt, hogy húzta, halasztotta, nem volt kedve menni, de azért odafigyelt magára. Van úgy, hogy megunja, és nincs rajta műköröm, ilyenkor mindig megdícsérem, milyen szép, milyen eredeti a körme” – mondta Sanyi, akit Szandika szájáról is kérdezte a Velvet.

"Lassan múlik Szandika szája"

A legutóbbi kiválasztás alatt Szandika végig egy zsebkendővel törölgette a száját, mert vérzett. “Azt mondta a műsorban, hogy őt néha elviszik fogszabályzóhoz, vagyis őt csak oda viszik. Gondolom, kiharaphatta a száját, ugye a szája is másképp áll, a fogazata is, nem tudom, hogy mennyit húztak most a fogszabályzóján, feszül neki gondolom. Persze az is lehet, hogy ordibálásnál, kajálásnál beleharapott, az eredeti szájnál is ráharapunk” – nyilatkozta Sanyi, Szandika barátja, és azt is hozzátette, Szandika szája olyan, ami lassan felszívódik. “Nyár végén tölttette fel a száját, elmentem vele, akkor a dokija túltöltötte szerintem. Lassan múlik is neki.”