Bár az újdonsült szerelmesek szerint disznóság, hogy így vették őket szájukra a parodisták a Fábry Show-ban, és közel sem elégíti ki őket, hogy a Bagi-Nacsa páros levélben bocsánatot kért, azért őket hajlandóak nem beperelni, de Fábry nem ússza meg.

Jól jött Hajdú Péternek, hogy pont a Bagi-Nacsa páros sértette meg Gregor Bernadettet az RTL Klub Fábry Showjában egy paródia erejéig, így ugyanis a TV2 Frizbi műsorvezetője megkísérelhette kibékíteni a friss szerelmes Gregort és Magyar Attilát Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel.

Nem Magyar György reklám...

Nemcsak hogy minden érintett, de Hajdú Péter kedvenc ügyvédje, Mester Csaba is megjelent a show felvételén, aki különórát tartott, hogy a szegény, kiszolgáltatott celeb ugyan fokozottan kénytelen elviselni a kritikát, de azért perelhet, ha a magánéletét parodizálják, mert az bizony sért(het)i az emberi méltóságát.

Áldozathegyek

Gregor szerint nem azzal van a baj, hogy valaki a szájára veszi, sokkal többet árt, hogy a fránya sajtó összevissza irogat, pedig ő soha a büdös életben nem kérte, hogy a magánéletéről nyilatkozzon. Majd előadta, hogy őt kvázi érzelmileg zsarolják az újságírók azzal, hogy ha nem nyilatkozik, elveszítik az állásukat.

Ön szerint ér Gregor magánéletével viccelődni?

Bagi és Nacsa eleinte csak ültek, majd közölték, hogy nem éri meg parodistának menni manapság, mert nagyon drága. Amúgy ők nagyon sokat köszönhetnek Fábrynak, így belementek a paródiába, amit az ő stábja írt, pedig érezték, hogy durva, dehát mégse lehet azt mondani a showmannek, hogy ezt nem adjuk elő. Gregorék szerint pedig tudni kéne nemet mondani, és ejnye, hogy őt szajhának állították be. És hoppá, itt van a proverbiális kutya elásva, ezzel a magánéletét kritizálták, azt pedig korábban már megtudtuk az ügyvéd úrtól, hogy nem lehet, mert a bíróság ilyenkor nem fogadja el műfaji sajátosságként az ürügyet, hogy bocsánat, csak egy vicc volt.

Kas(s)za

Egy szó mint száz, van esélyük Gregoréknak, akik most vérszemet kaptak, és perelnek, akit lehet, legyen az szerkesztő vagy bulvárlap, pláne miután Mester doktor közölte, hogy ha egy pert megnyer a celeb, akkor általában leszáll róla a bulvársajtó. És ugyan Bagi és Nacsa levélben már bocsánatot kértek a pártól, és ez ha meg nem is hatja Gregorékat, mert úgy vélik, nem egyenértékű, de azért egyefene, a humoristákat nem fogják beperelni. A humoristák pedig jól el fognak gondolkodni, és többet Gregor Bernadett(ék)et sem fogják parodizálni.