Stílusosan egy bokszteremben fotózták Márki Zsuzsit a Playboy számára. A Való Világ Bombanője mindent megmutatott, vagyis minden olyat, amiben Leonidasz, az Anyukák kedvence minden bizonnyal már nem részesül testközelből: a görög fiú ugyanis képtelen férfiként viselkedni. Legalábbis VV Zsuzsi most ezzel haknizik.

„Azok számára, akik tudják, hogyan jöttem ki a villából, szerintem teljesen egyértelmű, hogy miért épp egy bokszteremben készültek a képek” – mondta a Velvetnek Márki Zsuzsi, aki a Való Világos ámokfutása után a februári Playboy címlaplánya lett. A valóságshow Bombanője számára a fotózás nem újdonság, 2006-ban már ezüstérmes lett az Év Playmate-je versenyen. „Igazából nem is készültem se plusz edzéssel, se diétával, mindössze az elmúlt fél év odafigyelésének az eredménye látható a képeken. Néha kondizok, illetve a zenemániámból adódóan inkább az aerobikot részesítem előnyben, ha alakformálásról van szó.”

A 24 éves táncos saját bevallása szerint alapjáraton is vérmes természetű, a majdnem verekedésbe torkolló narancsdobálás így nem az első kitörése életében. „Én ilyen vagyok elég régóta. Szinte nem volt olyan kapcsolatom, amiben ne mentem volna neki a pasimnak. Szerencsére nem fordult elő olyan, hogy visszaadták volna. Mindössze annyi történt, hogy az utolsó barátom, akit megrúgtam, felkapott, felemelt a levegőbe és megrángatott, hogy hagyjam már abba.” VV Zsuzsi mindemellett sajnálja, hogy a kamerák előtt sem tudta visszatartani magát, mint mondta, nagyon rossz volt visszanézni a történteket, amit sajnál, és ha vissza lehetne tekerni az időt, már nem csinálná meg.

A playmate még a Való Világ villájának falain belül zúgott bele az Anyukák kedvencébe, ám a pár évvel fiatalabb Leonidasz sem a képernyőn, sem a kinti világban nem tudott felnőni kapcsolatukhoz. „Túl kisfiú hozzám” – magyarázta Márki. „Szerintem ebből már nem lesz semmi. A fotózás miatt is problémázott, képtelen megérteni, hogy ez nekem talán egy kulcs a sikerhez. Ráadásul nagyon félénk, fél tőlem, képtelen férfiként viselkedni előttem, így jobbnak láttam befejezni a történetünket. Arról nem is beszélve, hogy neki beleférnek olyan dolgok is, hogy csókolózzon a rajongókkal.”

Mindemellett VV Zsuzsi nem érezte megalázónak azt, hogy Bombanőként versenyezzen Leonidasz barátnőjével a görög fiú kegyeiért. „Nem tettem sokkal többet, mint bárki más egy ilyen helyzetben, szó sincs arról, hogy küzdenem kellett volna érte. Ő is akarta, csak megijedt tőlem. Tisztában voltam azzal, mit érez, és szerettem volna feledtetni vele, hogy playmate vagyok, de sajnos ez nem sikerült. Minden megnyilvánulásom riasztóan hatott rá, csak nézett rám nagy szemekkel.”

Márki Zsuzsi kiesése óta is nézi a műsort, és azóta sem bánta meg, hogy a rendezők döntése értelmében távoznia kellett. „A villában most két csoportra szakadtak az emberek. Én egyikben sem tudnék lenni, valószínűleg pártatlan lennék. De pont ezért balhéztam, pont ezért jöttem ki, mert nem vagyok hajlandó az ötévesek szintjére süllyedni. Ennek a műsornak arról kellene szólnia, hogy ki milyen emberi, és nem arról, hogy mennyire undorítóan lehet küzdeni a nyereményért.”