VV Szandikának és VV Anikónak műkörmük nőtt egyik pillanatról a másikra, VV Évának pedig az istennek se nő le a francia manikűrje hónapok óta. Kiderült a titok, bár a nézők nem láthatták, fodrászok és manikűrösök mentek be a Villába, és szedték rendbe a játékosok külsejét.

Egyik napról a másikra hosszú, hegyes műkörmei nőttek VV Anikónak, Szandikának ugyanolyan rózsaszín, szögletes műkörmei lettek, mint amikor beköltözött, Giginek pedig strassz került a frissen festett körmére. Emellett Alekosz szinte már túlszoláriumozott arccal ment a párbajra, pedig nincs a villában szolárium, a fiúknak pedig egyáltalán nem nő a hajuk. Fodrászokról, manikűrösökről nem tudott a néző, Hajashoz sem vitték a játékosokat tollászkodni Alekosz és Zsófi párbajának környékén.

Minden bizonnyal összeesküvés-elméletekre ad okot a kérdés, mikor, hogyan kaptak új műkörmöket a Való Világ lányai, és mitől lett sárgásbarna Alekosz arca?

VV Anikó hosszú, hegyes körmökkel magyaráz

VV Anikót bár láthattuk már a Királynő című műsorban és színházban is játszott, mégis manikűrösként került be a Való Világ Villájába, ezt nem árt leszögezni mindjárt az elején. Amióta beköltözött rövid, kerek körmöket viselt, majd VV Zsófi és Alekosz párbaján hatalmas, hegyesre reszelt körmökkel szorított barátnőjéért a kanapén. Az is előfordult, hogy azon a napon, amikor Anikó nem szólalhatott meg, Bécinek kellett kifestenie a körmét. Az alábbi videóban jól látható, hogy VV Anikónak egészen rövid körmei voltak.

Szandikának megint van műkörme

Szandika műkörme pár hete eltűnt, most valami csoda folytán újból felkerültek a rózsaszín körmök a punciszájú lány kezére. A körmökön még strasszkövek is vannak, így szinte kizárt, hogy csak úgy hipp-hopp felrakták egymásnak a körmöket a 'manikűrös' VV Anikóval.

VV Évának nem nő le a franciája

Céltudatos Évának francia manikűrje van, amióta beköltözött. Céltudatos Évának van egy különleges képessége: nem nő a körme. Róla soha nem került le, se fel a műköröm, az esti összefoglalókból és a csatorna oldalán található videókból legalábbis erre lehet következtetni.

Fodrászok és manikűrösök mentek be a Villába

A Való Világ női játékosai már voltak Hajasnál, akkor a frizurájuk mellett manikűrt is kaptak, arról nem tudni, mi történt a párbaj napján, hogy Szandikának és Anikónak láthatóan műkörmük nőtt.

“Amikor az egyik csoport lovardába ment, a Villában maradókat meglátogatták a produkció fodrászai és manikűrösei. Mindenki kapott manikűrt is, Gigit kivéve a lányoknak műkörme van. A fodrászok a nappaliban mindenkinek felfrissítették a külsejét” – mondta Dobsi Adrienn a Velvet megkeresésére.

A jelenet, hogy többen bemennek a Villába, és rendbeszedik a játékosokat, kimaradt az összefoglalókból – az összeesküvés-elméleteket gyártóknak ennél több se kell, hiszen ha nem látja a néző ki megy be, joggal gondolhatja, hogy akár otthon alszik egy-egy játékos és nem a Villában. “Ha nincs benne olyan sztori vagy történés, nem kerül az összefoglalóba, a szerkesztők döntik el, mi lesz az összefoglalóban. A korábbi szériákhoz hasonlóan bizonyos időközönként fodrászok és körmösök látogatják meg a Villalakókat, ebben nincs semmi titkos. Egyébként is szigorú szabályokat kell betartani azoknak, akik bemennek a Villába, alig kommunikálhatnak a lakókkal. Ha ez nem került adásba, akkor a szerkesztők nem ítélték meghatározónak a műsor szempontjából” – tette hozzá a Való Világ 4 sajtósa.

Az is kiderült, a játékosok kérhetnek barnító krémet, ráadásul aki párbajozik, púderezik az arcát. Bár pontos választ nem kapott a Velvet, kik használnak barnító krémet a Villában, ez egy lehetséges magyarázat arra, miért lehetett Alekosz feje sárgásbarna a párbajon.