A villa punciszájú cicája hatalmas hisztit csapott a magazin stábjának bevonulása miatt, nem érzi ugyanis hitelesnek a retusált képeket. Mégis ő volt az egyetlen, akiről mindenféle unszolás nélkül került le a melltartó. A többi csaj egy ideig kérette magát, aztán ők is egy szál bugyiban pózoltak a CKM-nek. Béci kiakadt, Gigi meg azzal nyugtatgatta magát, hogy a fétispornó után neki ez belefér az értékrendjébe.

Ahogyan az már a szerda éjszaka bejátszott pár másodperces élő közvetítésből kiderült, csütörtökön bevonult a CKM stábja a Való Világ villájába, hogy a még játékban lévő lányokról erotikus képeket készítsenek a férfimagazin számára. A szerkesztők részéről megrendezett merényletet eleinte csak három csaj, Gigi, Anikó és Éva fogadta kitörő örömmel, Szandika már az értesítő levél felolvasása alkalmával kijelentette, "minden nővel" szemben neki nem álma címlapon szerepelni.

Véleményéhez másnap reggel is ragaszkodott, amikor ki sem akart kelni az ágyból. "Szar alapanyagból nem lehetek csinos. Úgy szétretusálnak, hogy meg sem fognak ismerni" - hisztizett, és ezen egy ideig Pantl Péter főszerkesztő megjelenése sem változtatott. "Ha eddig nem láttál élőben, most itt vagyok" - mutatta meg magát teljes valójában a villa Plasztik cicája, és a főszerkesztő hiába magyarázta neki, hogy csinos, szép és jól sminkelhető, Szandika bevonult a szobába tovább sajnálni magát.

"Mi értelme van? Minek csapjam be az embereket, mikor így nézek ki? Csinálhatnak velem bármit, mikor így nézek ki. És a manóugrató orrommal mit csinálnak? Megcsinálják egyenesre, de közben belenézek a tükörbe (...)" - fakadt ki Olivér és Béci előtt, akiknek végül csak sikerült rábeszélni a lányt, hogy kimásszon az ágyból. A jelenet után aztán mégis Szandika volt az, aki mindenféle unszolás nélkül, egyből lekapta magáról a melltartót. "A stáb úgy állt hozzá, hogy nekem mutatni kell cicit. Látják, hogy határtalan vagyok és simán bevállalom" - mondta.

A melltartó végül mindenkiről lekerült, annak ellenére, hogy Gigi és Anikó is kiakadt kissé VV Zsuzsi vetkőzésén, és mindketten hangoztatták, hogy ők ilyet soha. Béci ki is bukott húga merészségén: "Mi a faszt csinálsz? Bikiniről volt szó, baszki. Ha kimész, mit mutatsz meg magadból? Semmit? Van értelme ennek?" - jött ki belőle egyszerre az üzletember és az aggódó báty szerepe. Gigi röviden és tömören magyarázta a történteket (mindezt a fétispornó után, természetesen): "Belefér abba, amit képviselek. Abba, amilyen vagyok".

A fiúk feladata mindeközben az volt, hogy vicces képeket készítsenek egymásról, amin Alekosz kiakadt: "Lemaradok az eseményekről. Menjünk be, csináljunk rólam egy felvételt és kész. Ne tartsál most föl engem" - méltatlankodott, amikor Olivér a hálószobába invitálta a fotózás miatt.