A brit modell és színésznő megint levetkőzött, és ezúttal semmivel se takarta el az intimebb részeket. Ezúttal az Exhibition magazin első száma kedvéért dobta le ruháit, és azt is megengedte, hogy alaposan összerúzsozzák.

Tavaly decemberben már beszámoltunk arról, hogy 2011-ben egy olyan luxusmagazin debütál a piacon, amelynek első száma a rúzsokról szól, és bizony szerepel majd benne az oly gyakran vetkőző modell és színésznő, Kelly Brook is. A napokban számtalan oldal lehozta az Exhibition magazin fotósorozatát a pucér hírességről, akit alaposan összerúzsoztak a képek kedvéért, ha már egyszer erről a dekorkozmetikumról szól a kiadvány. A fotókat Ben Hasset készítette a láthatóan nem a teljes csupaszságot kedvelő Brookról.

A híresség, aki 2005-ben még Billy Zane menyasszonya volt, úgy nyilatkozott, hogy soha, de soha többé nem vetkőzik. "18 és 25 év között mindez rendben van, de már a harminc felé közeledek" – nyilatkozta közel hat éve a Sunnak. Nos, ez a kapcsolat azóta véget ért, és az ígéret megvalósításából sem lett semmi, Brook azóta is bőszen pucérkodik a kamerák előtt. Talán az győzte meg arról, hogy nem kellene rejtegetnie a testét, hogy röviddel az előbbi nyilatkozata után az ő keblét szavazták meg a legszebbnek, és többször is szerepelt a legszexisebb celebeket felsoroló listákon.

Persze azért nem minden alkalommal mutat meg magából olyan sok mindent, mint az Exhibiton fotóin. Amikor a Ralph Lauren céget népszerűsítette, virágokkal takarta el az intimebb részeket. Az Ultimót természetesen nem meztelenül, hanem a cég fehérneműiben reklámozta. Majd a Loaded magazin kedvéért ismét több szabad bőrfelületet mutatott, és a Reebok hirdetésén is csak egy sportcipő van rajta. És, ha minden jól megy, talán február huszonharmadikán kap majd egy díjat az a leszbikus jelenet a Piranha 3D filmből, amelyben ő is szerepel.