A Való Világ 4 kanjainak gyakran feladatuk női karaktert alakítani egyes játékokban. A Velvet összeszedte a Az RTL Klub valóságshowjának nőimitátorait, és felteszi a kérdést, ön szerint ki a Villa legjobb transzvesztitája?

Egyelőre homály fedi, miért, de a hétfő esti öszefoglalóban VV melegpornós Jerzy az igazmondó hintában rúzzsal a száján, sminkkkel a szemén osztotta az észt párkapcsolati elveiről VV Anikónak. Egy héttel ezelőtt SzeretlekPicúr Gombi női sminkben feküdt az ágyán és mindenkit elhajtott, aki meg akarta tudni, mi baja. A szerkesztők által kitalált játékok során pedig többször is nőnek kell öltözniük a Való Világ kanjainak. A kérdés az, melyikük játszotta legjobban a nőt, ki a legjobb nő imitátor a Villában?

VV Jerzy

A melegoldalakon is keménykedő amorózót nem tudni, ki festette ki és miért, mindenesetre a hétfő esti összefoglalóban női arccal ült az igazmondó hintában.

VV Gombi

A jobb oldali képen Gombár Úr VV Ildit parodizálta, ahogy az tollért és papírért kuncsorog, hogy beindítsa ingyenes lábmasszázs-szalonját. A bal oldali képen épp azért fohászkodik a plafonhoz, hogy hagyja őt mindenki békén, és nézzék levegőnek.

VV Leonidasz

A néző talán már el is felejtette, hogy ő is részt vett a játékban, vagy csak VV Zsuzsi farokmarkolására emlékszik. Leonidasz női bikinit is magára öltött egy játék kedvéért.

VV Alekosz

Ha a rózsaszín melegítő nem lenne elég, a szemöldöke mindent elárul: a költő Alekosz a punciszájú Szandikának öltözött. Többedmagával így játszotta el, ahogy VV Gina elhagyja a Villát Kristófért.

VV László

Erőszakból Diplomázott László Abba-jelmezbe és nem a szomszéd Irénke néninek öltözött.

VV Olivér

Részlet a hazatelefonálós jelenetből, amikor az ötödik párbajon kiesett Olivér végre beszélhetett szerelmével, Enikővel.

Ki a Villa transzvesztitája?

Szavazzon! Ön szerint ki a legjobb nőimitátor a Villában? Olivér, Alekosz, Jerzy, Laci, Leonidasz vagy Gombi?