A Való Világ 4 játékosai a péntek esti összefoglalóban is oltották egymást. A sajátos szókincsű Alekosz teázgatás közben kiosztotta VV Bécit, VV Jerzyt és VV Gigit is pár perc leforgása alatt.

Alekosz kirobbanását, eleinte úgy tűnt, VV Béci provokálta. A csütörtök esti összefoglalóban Rácz Úr kétoldalú tükröt kapott Alekosztól, másnap az evés utáni pihenőjében azt kérdezte a teát készítő Alekosztól, mégis “melyik részét nézze a tükörnek jobban, a nagyot vagy a kicsit”. Alekosz kifakadt a maga sajátos stílusában. “Azért mert te ingben vagy, Béci, azt képzeled, megkülönböztet téged egy beképzelt majomtól? Az ing, hogyha valaki viseli, ahhoz ember kell..{..}.Itt a lányok már félnek tőled...{..}..Arról te tehetsz, hogy gusztustalanul viselkedsz, amióta visszajöttél a párbajról...{..}.Miért kell kitárni az ajtókat úgy, mint egy földesúr?” – kérdezte Rácz Urat a görög puncivitéz.

VV Jerzy és Erőszakból Diplomázott László legszívesebben megvernék Alekoszt

Később az is kiderült, hogy napok óta forrong Alekosz, azóta, amióta  a Rácz testvérek beköltöztek VV Olivér Enikő feliratú fiókjába. “Adjak cifet? Le is törölheted a feliratot, úgyis szeretsz takarítani” – mondta a költői vénával megáldott Alekosz a leszbi fétisfilmes Giginek. Rácz Úr a riportszobában azt nyilatkozta, úgy érzi, sokkal szerényebb, amióta visszament a párbajról.
A vitából Gigi szerelme sem maradt ki, Alekosz “retardált légpisztolynak” nevezte VV Jerzyt, aki szerint csak azért mond ilyeneket, mert féltékeny Gigi miatt. VV Jerzy később azt mondta a többieknek, “kórházba költözteti Alekoszt”. A problémamegoldás e fajtájához Erőszakból Diplomázott László is csatlakozott, ő “teliverné” Alekoszt - bár VV László cégtársa szerint az edzőbá' ártalmatlan.

"Ökölbe szorult a seggük" VV Olivér szerint

A Velvet az agresszív megnyilvánulásokról VV Olivért kérdezte. "Ökölbe szorult a seggük most. Szerintem igazából egyik se fogadni az Alekosz szavára, nem fognak visszavenni az arcukból. Most megmutatkozott, hogy ki milyen erőszakos. Eddig úgy gondoltam, hogy a Jerzy meg a Laci nem fognak kezet emelni, de ezek után nem tudom. A tribunus maximum annyit mond majd, hogy ne-ne-ne-ne csináld, kizárnak" – nyilatkozta a Velvetnek Simor Olivér, aki a találgatások szerint Majkához hasonló karriert futhat be.

A szócsatát az egyik fültanú, Kócbaba Éva úgy jellemezte, "kommunikációs fölényt érzett". A Villában továbbra is tart a Fitt Program, Anikó és Szandika azok, akik nem tudják, mi a jó a mozgásban. "Amikor meg kell mozdulni, olyan rossz érzést érzek belül" – mondta a riportszobában a punciszájú, aki a két csapat közt látványosan nem akar választani. VV Olivér szerint előbb-utóbb muszáj lesz. "Szandika száll ide-oda, csak az a baj, hogy jó lenne eldöntenie, ki számít neki. Hajlamos néha elfelejteni, kik az igazi barátai. Próbál semleges maradni, ő midnenhová, mindenkivel próbál jóban lenni" – nyilatkozta a Velvetnek az ötödik párbajon kiesett VV Olivér.