Nyilvánosság elé tárta románca hajnalát Bíró Andrea és Pasku Dávid. A szerelmesek a naptárkirálynő egyik partiján találkoztak, és izgalmas dolgokat szeretnek egymásban.

Bíró Andrea, A Nő, Aki Megszülte Kovács Lázár Egyik Gyermekét, a TV2 Frizbijében mutatja be új szerelmét, Pasku Dávidot. A férfi Kiszel Tünde fodrásza, gyakorlatilag az ő révén ismerkedtek össze, hiszen egy naptárbemutató partin találkoztak először. Az estéről Pasku Dávid úgy fogalmazott: jó este volt, ittak, szórakoztak, ő ide-oda mászkált, és nagyon szimpatikusnak találta Bíró Andreát. Ennek jeleként egyetlen éjszaka alatt tíz névjegykártyát is a kezébe nyomott. Sokáig aztán nem történt semmi, majd egy másik rendezvényen ismét találkoztak

Ott Bíró Andrea közelítette meg a férfit, azt kérdvén tőle: „szia, megismersz?”, ám ő hirtelen nem is tudta, ki a nő. Végül tisztázták a helyzetet, és bár Pasku Dávid akkorra már „teljesen más állapotban volt”, elcsattant egy csók. „Andi nagyon tetszett nekem, különben nem is álltam volna vele szóba” – tisztázta az esetleges kérdéseket a férfi.

Hajdú Péter kérdésére Bíró Andrea elárulta, szerelme személyisége, kisugárzása és kedvessége keltette fel érdeklődését. Társa úgy nyilatkozott: jó volt a buli, nagyon jól táncolt, ezzel keltette fel az érdeklődését – ráadásul Bíró Andrea „nagyon jól csókol és nagyon jól főz. Meg is lepődtem, egyik reggel felkeltem és ott a reggeli, ott az ebéd, aztán még a szalonba is behozta a vacsorát.”

A férfi azt is kifejtette az adásban – amely vasárnap lesz látható –, hogy neki elég egy percnyi beszélgetés ahhoz, hogy eldöntse, érdemes-e folytatnia, vagy jobb, ha befejezi, és elköszön, de ez utóbbi azért ritka. „Csak akkor éri el valaki ezt a szintet, ha valaki nagyon felhúzza az ember agyát, tehát ha buta. De Andi nagyon okos, úgymond én felnézek rá.”