A szombat esti összefoglalóban seggig érő póthajat kapott születésnapjára a punciszájú Szandika, éltek az egy órányi kameramentes idővel a Villa melegpornósai, SzeretlekPicúrGombi pedig szétvert egy ajtót, mert VV Olivér szerinte tiszteletlen volt a tesójával. Természetesen ez a nap sem maradt el hiszti nélkül.

Szandika póthajat és legjobb barátnőt kapott születésnapjára

“Ez luxus dolog, nekem ez nagyon fontos, hogy legyen hajam, ha nincs, akkor az nem én vagyok” – mondta a riportszobában a seggig érő szőke póthajat kapott Szandika, aki bár a Rúdtáncosokkal Suttogó Sanyit kérte születésnapjára, Kobrát, a legjobb barátnőjét kapta meg. "Sanyi akkor vár egy pillanatot, mert kivasalom a hajamat " – majd a legjobb barátnője azt mondta neki, hogy legszívesebben hidegzuhany alá tenné a punciszájú fejét a hisztik miatt. Szandika anyja is jelentkezett írásban, lovas tanácsokat adott a lányának. A többiektől ajándékokat kapott a punciszájú, Erőszakból Diplomázott László szerint nem igaz, hogy Szandikának nincs Istene, ezért rózsafüzért ajándékozott neki. Alekosz virágot adott Szandikának. VV Gigi és VV Jerzy pedig kihasználták a felkínált lehetőséget.

VV Jerzy nem akarta lemosni magáról “azt a szagot”

Élt a kameramentes egy órával Villa pornóspárosa. VV Béci bele sem mert gondolni, mi történik majd a kamera és a mikroportok nélkül.  VV Gigi és VV Jerzy az egy órát azzal zárták, hogy gyors fürdésről beszéltek, és Jerzy megjegyezte, nem szívesen mosná le magáról azt a szagot. A punciszájú szerint nem dugtak. Alekosz szerint sem, ő nem látott karmolásokat, se combon ejtett foltokat, semmit, nagyon megfigyelte a féltékeny Gigit. A páros nyerte a Fitt Hetet, emiatt VV Anikó a paplan alatt zokogott, mert nem találkozhat az anyukájával.

VV Gombi ócska kutyának nevezte a kiesett Olivért, és bevert egy ajtót

Szex, úgy tűnik, nem volt, kisebb balhé viszont igen. A Nekedvaló műsorban Alekosz és Gombi rokonai kérdezhettek a párbajozóktól, de amikor Gombi testvére kérdezte Alekoszt, VV Olivér kétszer bekiabált a barátjának. Gombi kiakadt. "Engem le lehet köpni le lehet alázni, de a tiszteletet adja meg a családomnak" – mondta VV Gombi, aki annyira kiakadt, hogy ruhákat rugdosott, és betörte az ajtót, mert a bátyjának a minimális tiszteletet miért nem lehet megadni.
"Én nem tudom, hogy mi váltotta ezt ki, szerintem nem gondolta ezt komolyan Gombika. Én jól éreztem magam" – nyilatkozta a Zs-kategóriás celebbé vált VV Olivér Balázs kérdésére.

A csúnya beszédért járó büntetést senki nem tartotta be, ettől VV Béci akadt ki a legjobban, és kérte, hogy beszéljék át újra. Szerinte semminek nincs értelme "ebben a kurva Villában".