A pasijával autóztak Hollywoodban, amikor a rendőrség leintette őket. A pasija is részeg volt, Aguilera is részeg volt, úgyhogy bevitték őket a rendőrségre, felvették az adataikat, amikből kiderült például Aguilera pontos súlya és magassága is.

Az énekesnőt március elsején kora hajnalban tartóztatták le a pasijával együtt Hollywoodban – írja a TMZ. Aguileráék egy rendőrségi ellenőrzésbe futottak bele, a pasija pedig ittasan vezetett. Mindkettőjüket bevitték.

Az énekesnőt hajnali háromkor tartóztatták le, a vád szerint az volt a probléma, hogy közterületen volt részeg, egészen pontosan megvalósította az ittas rendzavarást. A rendőrségi mérések szerint Aguilera, aki legutóbb csúnyán megbillent a Grammy-díjátadon, kábé negyvenöt kiló, és 158 centi magas. Az óvadék Matthew Rutlerért, Aguilera huszonötéves pasijáért 30 ezer dollár, nagyjából hatmillió forint.

A TMZ belső rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az énekesnő hihetetlenül részeg volt, és képtelen arra, hogy vigyázzon magára. Egy másik forrás elmondta, hogy ha a sofőrt nem kapták volna el ittas vezetésért, akkor Aguilerával semmi gond nem lett volna.

Az énekesnő ismerőseire hivatkozva pedig arról számolt be a TMZ, hogy már hetek óta próbálják őt benyomni egy elvonóra. Aguilera egyébként még tavaly évvégén jött össze Matt Rutlerrel, akit régebben szeretett volna bemutatni az exférjének is. Két héttel ezelőtt pedig a közös otthonukba is beköltöztette, ahonnan Jordan Bratman, az exférj, nem akart elvonulni.