Az Esti Frizbi műsorvezetője az egyik legjobb barátjának tekinti a Jóban Rosszban producerét, ezért nem haragszik azért, amiért Nagy Tamás lefaszozta, amikor Hajdú véletlenül leöntötte a jelmezét. Hajdú Péter egyébként nem is emlékszik az esetre, mint mondta, biztosan azért, mert annyira jelentéktelen volt.

„Semmi következménye nincs annak, ha néha vulgárisan szólunk egymáshoz” – mondta a Velvetnek Hajdú Péter, aki a múlt hét csütörtöki celebfarsangon véletlenül leöntötte a Jóban Rosszban producerének jelmezét, aki erre válaszul lefaszozta a műsorvezetőt. „Nem is emlékszem arra, hogy Tamás [Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere - a szerz.] ilyet mondott volna, valószínűleg azért, mert annyira jelentéktelen dolog. Ha mégis, hát biztosan nem szúrós szemmel, hanem mosolyogva tette. Csak poénból szoktuk lefaszozni egymást.”

A műsorkészítők is emberek

Az Esti Frizbi műsorvezetője egyik legjobb barátjának tekinti Nagy Tamást, akivel semmi kivetnivalót nem látnak abban, ha baráti társaságban egy buli közepén valaki káromkodik. „Annyira természetes ez manapság, hogy nincs értelme ilyeneken rágódni. Kicsúszik a szánkon, ahogy bárki másnak” – szögezte le Hajdú.

A faszozós jelenetet az Xnews.hu operarőre mellett Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője is megörökítette, és a videó tanúsága szerint legalább annyira jól szórakozott rajta, mint Hajdú Péter asszonya, Sarka Kata, aki - hivatalosan - feleennyire sem volt boldog, amikor kiszivárogtak magáncélra készült félaktjai.