Levi, az Éden Hotel Tökéletes Férfija már másodszorra ivott annyit, hogy hányt, mint a lakodalmas kutya. Van ilyen, de negyed tízkor? Reggel? Egy teraszon? Szerencsére legalább ő elégedett magával.

Levi, a huszonegy éves jászkarajenői futballista már másodszor rúgott be csúnyán az Éden Hotelben. A párválasztó ceremónia után ugyanis társaihoz hasonlóan alkohollal vezette le a feszültséget, így talán már az sem tűnt fel neki, milyen kihívóan táncol vele Niki. Igaz, valószínűleg a lánynak sem, mert ő meg úrilányosan a vécében kötött ki, ahol Kriszta ápolgatta, míg megszabadult a szervezetében túltengő alkoholtól.

Levi, a magát a show Tökéletes Férfijának tartó versenyző még reggel fél 8-kor is részeg volt. Egy ideig még küzdött alkohol okozta problémáival, de fél tíz körül szabad folyást engedett nekik, és a festői látkép megcsodálása közben összehányta a teraszt, végül elhevert az ágyán.

Kérdés persze, hogy az egyébként sportos életet élő, kedvenc könyvének a Bibliát tartó, egy éve elkötelezetten hívő fiúnak ez hogy fér bele az imidzsébe – kétségkívül sajátos bája lenne annak, ha a műsor végéig a nézők fokozatosan figyelhetnék Levi fizikai morális leépülését. Igaz, korábban azt nyilatkozta, az élet minden területén kedveli az extrém helyzeteket, így lehet, hogy saját magán végez emberkísérletet.

Persze az egésznek csak akkor lesz értelme, ha szépen megkér valakit, hogy ugyan jegyzetelje már, mi is történik vele, mert a délelőtti sziesztát követően állítása szerint minden kiesett a fejéből.

Az események egyértelmű vesztese Niki, aki közvetve Levi hányópajtása lett, ő is mindent elfelejtett az egész éjszakából. A szekszárdi eladólányt még a közelmúltban tapogatásra bocsátott tetszetős mellei sem vigasztalták meg.