A 17 éves énekes igazi brékinggel állt elő a héten: azt mondta, bajszot akar növeszteni. A projektre egy hónapot szán, így bizonyítja a világnak, hogy a poénokkal ellentétben tényleg férfi, és még bajsza is nő. Kerestünk neki egy pár menő fazont, ön szerint melyik állna neki a legjobban?

“Nem borotválkozom egy hónapig, úgyhogy mindenki láthatja majd a bajszomat... Készen állok!” - írta a 17 éves Justin Bieber Twitteren még szombaton. A fiatal énekes rendszeres céltáblája az erős poénoknak, a legtöbbször olyanoknak, amik azzal gyanúsítják, valójában nem is férfi, hanem nő. Erre utalva készült el az egyik legszórakoztatóbb, Biebert cikiző oldal, a leszbikusok, akik úgy néznek ki, mint Justin Bieber. De ugyanerre a poénra játszott rá Miley Cyrus, amikor nemrég egy tévéműsorban Justin Biebernek öltözött .

Melyik áll neki a legjobban?

Justin Bieber tehát Steiner Kristóf után két héttel szintén bajusszal bizonyíthat az egész világnak, de nem mindegy, hogy milyen bajusszal. Összeszedtünk neki egy pár típust, döntsék el, melyik állna a legjobban a tinisztárnak! A képek elkészítéséhez a Moustache Is Good csodálatos alkalmazását használtuk.

Német pornóbajusz

A francia oldal szerint a képen egy klasszikus német pornóbajusz van a fiatal zenészen. Valószínűleg nem ez az ideális választás számára, ha sikerrel jár a hónap végéig, és valóban kinő a bajsza. A bajusz, ha német pornószínészt nem is feltétlenül idéz meg, valamennyire az eszünkbe juttatta Clouseau felügyelőt a Rózsaszín párducból, valamint - csak hogy igazolja a nevét -, a pornólegendát, Ron Jeremyt is. A képen Bieber mintha a közös bajuszgyerekük lenne. Nem rossz, nem rossz, de talán nem az igazi.

Ringo Starr

A Beatles dobosának, Ringo Starr bajszára emlékeztet a következő kreáció. A fiatal énekesnek is ugyanolyan bénán áll, mint a bajszot eredetileg viselő Starrnak az egyik róla készült legemlékezetesebb képen, amin elkerekedett szemeivel, nagy barkójával és bajszával egészen bolond ember benyomását kelti. A bajusz rögtön visszarepíti Biebert a 60-as évekbe, még a frizurájával is beállhatna a Beatles tagjai közé egy-egy vidéki haknin, ahol nem foglalkoznak annyit a külsőségekkel.

Klasszikus kapufabajusz

A pankrátor Hulk Hogan, James Hetfield a Metallicából és Justin Bieber. Mindhármuk megjelenésének meghatározó eleme a klasszikus kapufabajusz. Ja, nem. Justin Biebernek egyelőre csak álmaiban lehet ilyen bajsza, pedig igazán jól állna neki. Egészen karakteresnek látszhatna tőle, egy ilyen bajuszt viselve tuti nem lenne senki, aki azt mondja, hogy Justin Bieber nem férfi, nem 100% tesztoszteron! Viszont ezzel a szőrzettel lehet, hogy a zenei stílusán nem ártana változtatni egy kicsit.

Salvador Dalí

"Dalida csak álmodott róla, Dali meg is valósította" - írják az oldalon a bajuszról, utalva a francia énekesnő egyik dalszövegére. A szürrealista festő történelmet írt a bajszával. A sajátját legalábbis mindenképpen. Ha valaki nem is emlékszik Dalí képeire, az szinte biztosan rémlik neki, hogy a festőnek milyen bajsza volt. Lehet, hogy Justin Biebert is az arcszőrzet vezeti majd be az örökkévalóságba? Az mindenesetre nem árt, ha készül róla néhány olyan jó kép, mint amilyen a hangyászát sétáltató festőről.

Thomas Magnum

Ugyan ahhoz, hogy a Thomas Magnum valakinek igazán jól álljon mindenképpen csupasz felsőtest és egy csomó szőr kell a mellkasra, de kezdetnek ez sem lenne rossz a fiatal énekesnek. Ennél a bajusznál a férfias vonzerőt az adja, hogy a szőrszálakat az ember hagyja lenőni a felső ajkára, mert egy igazi férfi, mint Thomas Magnum magasról tesz arra, hogy a szája nincs teljesen szabadon. A megfelelő hossz mellett a sűrűség fontos még ennél a szőrzetnél. Akkor az igazi, ha sűrű, mint a cipőpucoló kefe.

Super Mario

Justin Bieber alapvetően a fiataloknak, gyerekeknek énekel, ebben a korosztályban pedig nem túlságosan megszokott dolog a bajusz. Pedig van olyan nemzetközi sztár, aki Justin Bieberhez hasonlóan a fiatalokat cléozza még, mégis a bajszáról legalább annyira ismert, mint a munkásságáról. A Super Mario névre hallgató vízvezetékszerelő szépen felfelé ívelő, a fél arcát beborító bajsza, ha nem is teszi túlságosan fiatalossá a karaktert, mindenképpen szerethetőt varázsol belőle. Ez az út is járhatónak tűnik Bieber számára.