Az énekesnő egy hatalmas és igen előnytelen bikinialsóban jelent meg az ausztrál tengerparton, a nagyibugyi kiemelte teste kínos részleteit.

A popsztár Kesha ausztrál koncertkörútján ejtette útba az ausztrál tengerpartot, ahol egy napot a strandolásnak szánt. A 24 éves énekesnő ehhez meglehetősen furcsa fürdőruhát választott, fekete, egyszerű felsőhöz egy nagyibugyi-fazonú, bizarr méretű alsót húzott magára, ami az amúgy sem tökéletes derék-, fenék- és csípőformáját  leplezés helyett még jobban kiemelte. Kesha mindenesetre magabiztosan sétálgatott a tengerparton a furcsa fürdőruhájában, még napüdvözlő jóga pózban is megpróbált kikapcsolódni. A gigabugyi keveseknek állhat jól, tavaly nyáron például a drogbotrányairól ismert Peaches Geldof próbálkozott vele, de neki sem az előnyös tulajdonságait emelte ki.

Kesha ezen a héten egész Ausztráliát bejárta a turnéja miatt, Sydney-ben 45 perces koncertet adott a Future Music Festivalon. Az énekesnő Daily Mailnek elárulta, hogy pár hete debütáló, Blow című számának videóklipjében a Dawson és a haverok főszereplője, James Van Der Beek is szerepet kapott. Azt is elmondta, nagyon büszke rá, hogy ő segített Britney Spears Till The Words Ends című számának megírásában. “Dalszerzőnek tartom magam elsősorban, minden más csak ezután jön, megtiszteltetés számomra, hogy a popzene egyik legnagyobb ikonjának írhattam dalt” – mondta el az énekesnő, aki a turnéját elvileg Japánban folytatná, de a cunami és a földrengések miatt egyelőre nem tudni, mi a pontos terve.