Egy szilikonmellű sztriptíztáncosnővel és egy modellel gyarapodott az Éden Hotel csapata. Az új lakók már az első nap mindent elkövettek annak érdekében, hogy megszilárdítsák az előítéleteket: míg a 24 éves Nikol minden, kicsit is nyitott pasira rámászott, és lesmárolta a hányóbajnok Levit, addig a 21 éves Szandra gátlások nélkül levetette a bikinifelsőjét. Riválisak sem hagyták magukat: pasik helyett egymással smároltak.

Két új lakóval, a 24 éves sztriptíztáncosnővel, Nikollal és a 21 éves modellel, ex-sztriptíztánxosnővel, Szandrával bővült a hétfői adásban az Éden Hotel csapata. Hamar kiderült, hogy a betolakodóknak nem lesz könnyű dolga, mert nemcsak a lányoknak volt ellenükre a jelenlétük, hanem több fiúnak is. „A két lány bemutatkozása nálam kiverte a biztosítékot, ez minden férfinak tetszik, ez is egy szakma, szórakoztatóipar, de ekkora mellénnyel vállalni, ahogy azt a lányok tették, szerintem nem volt túl helyes” – véleményezte Éden Ádám, a bróker, az újonnan érkezők őszinteségi rohamát, melynek során Éden Szandra azt is megosztotta társaival, hogy mindössze egy éve dolgozik modellként, korábban ugyanis párja tartotta el.

Hiába mászott rá Nikol a brókerre

„Buta libák, kurvák. Szerintem bármeddig elmennek majd” – ilyen zsigeri gyűlöletet tápláltak irántuk szinte már az első perctől fogva az Éden Hotel női, akik csak még inkább megutálták az új lakókat, amikor azok nyomulni kezdtek a pasijaikra, és ehhez még csak eseményre sem volt szükség. Később aztán a szerkesztők sztriptízoktatással bízták meg Éden Nikolt és Szandrát, akik mindössze néhány órát kaptak arra, hogy megtanítsák az alapokat riválisaiknak. A produkciókat az öttagú férfizsűri pontozta, amely végül úgy döntött, Éden Nikit kiáltja ki győztesként, pedig Éden Szandra még a bikinifelsőjétől is megszabadult, Nikol pedig rámászott a brókerre.

Mellek az arcba

Éden Nikolnak az alpári oldalát is sikerült megmutatnia első este, ugyanis miután egy parázsvita alakult ki közte és Gábor között, éktelen káromkodásban tört ki. „Mit képzel ez a homokos geci magáról? Beszólogat nekem? Elmegy a kurva anyjába. Az a buzi, hogy hívják. Menjen a faszomba. Hagyjál már, olyan buzi, hogy...”- itt vágták félbe a mondatát, amit Gábor vallomása követett.

„Amikor iszom, akkor esetleg kicsikét vulgárisabb vagyok, mint általában, olyankor esetleg mondok olyanokat is, amit nem az, hogy nem gondolok komolyan, de máskor nem pontosan úgy fogalmaznék meg” – magyarázta Éden Gábor a kirohanását, amikor kifejtette, ha nála lenne a gitárja, feldugná Nikolnak. A vitás feleket aztán hamar lelazította az alkohol, olyannyira, hogy Nikol később rá is mozdult a hányóbajnok Leventére, és miután lesmárolta, a melleit is az arcába nyomta. Az esti buli során Levi Nikivel is vívott egy csókcsatát, Alíznak viszont már nem kellett, ő inkább Jenniferrel smárolt.