Azt hitte, a leggyengébb játékost viszi párbajozni, mégis vesztett VV Béci a vasárnap esti párbajban. Mindenki úgy gondolta, a finálé a testvérpáros fiú tagja és Alekosz között játszódik majd, ehhez képest a Gyagyás Tódiként emlegetett Jerzy ment vissza a villába.

Nevető harmadikat emlegetett Béci, amikor a vasárnap esti párbajban arról kérdezték a ValóVilágban, szerinte ki esélyes a játék fődíjának megnyerésére. A fiú ennek ellenére biztosan nem gondolta volna, hogy pont a leggyengébbnek tartott játékos, vagyis Jerzy üti ki 54-46 százalékos aránnyal.

Talán tényleg Anikót kellett volna kihívnia

"Kimondta, hogy az utolsó ember leszek, akit kivisz" - méltatlankodott az Éva által csak Gyagyás Tódiként emlegetett Szépfiú a stúdióban, aki azt is felrótta, hogy bár győzni kell, de nem minden áron (szerinte "sógorának" Anikót kellett volna kihívnia). Béci ezzel szemben azt hangoztatta, hogy egyéni játékról van szó, és mindamellett, hogy haverjának tartja Jerzyt, taktikai okokból kifolyólag meg kellett tennie ezt a lépést.

A párbaj alatt többször is elhangzott a kérdés, hogy hol van Gigi, akivel kapcsolatban Béci megjegyezte, szerinte a testvére sokkal jobban szereti Jerzyt, mint a chippendale-fiú őt. "Szerintem nem akar köztünk dönteni" - vélekedett a Szépfiú a távolmaradás okáról, ám a szerkesztők részéről elkövetett csavarként hirtelen berobbant a stúdióba a leszbikus fétisfilmes exjátékos is. Jelenlétét nem sokáig élvezhette egyik párbajozó sem, miután Gigi előadta, hogy igazából nem is tudja, kinek szurkoljon, ki is küldték a rendezők a színről.

Sms-vadászás szempontjából a mai nap ismét jól jött az RTL Klub-nak, hiszen a szoros eredményre hivatkozva most is folyamatosan mutatták az eredmény állását: legelső alkalommal 45-55 százalékos arányban még Béci vezetett, ám ettől kezdve Jerzy rajongótábora (vagy Béci ellentábora) mutatkozott elevenebbnek. A este végére 54-46 százalékos arányban sokak megdöbbenésére utóbbi volt az, akit győztesként hirdettek (bár Szandika meggyőződése is az volt, hogy Béci 80-20 százalékos arányban veri ellenfelét).

Béci megmagyarázta a bizonyítványát

Nemcsak a műsorvezetők, hanem az (eddig) egyik lehetséges győztes arcáról is olvasni lehetett a döbbenetet. Béci kicsit vissza is vett az arcából: "Lentebb vettem a fokozatból, mert a testvérem barátjáról van szó" - magyarázta a párbaj eseményeit. "Javulj meg, igyál kicsit és el tudod engedni magad" - üzent vissza a villába Jerzynek, akit szinte sokkot kapva fogadtak a villalakók is. (Később, a pár perces élő adás alkalmával egyébként hallani lehetett, ahogy Alekosz kifejti, soha nem is értette, miért tartják Bécit erősnek.)

Miért pont Jerzy?

VV Jerzy soron kívül jutott be a villába, mivel az eredetileg bekerült Gombira csak pár telefonszámról érkezett a nyeréshez elegendő mennyiségű szavazat, addig a chippendale fiúra kétszer annyian voksoltak, vagyis nem csak a rokonok. A Szépfiú alig költözött be, máris kompromittáló képek és videók kerültek elő róla az internetről: meleg oldalakra készült fotókon mutogatja a farkát, illetve egy kisfilmben még ki is veri magának.

A sors fintora, hogy a játékban pont a leszbikus fétisfilmben szereplő Gigivel jött össze, akivel egy ideig nem is nagyon tudtak mit kezdeni egymással a kamerák előtt. A pár végül csak belejött a dologba, Jerzy több alkalommal is seggcsattogások közepette dugta meg a csajt a nyugiszobában.

Mindemellett a játékos nem sok izgalmat tudott mutatni mindeddig a műsor alatt, mindössze jónéhányszor telefingotta az udvart, illetve azt is megtudhatta a néző, hogy egyszer iskolába menet összefosta magát.

Béci szerint a világ

„Jerzy, szerintem már tudják a nézők, hogy ez egy egyéni játék, nincs az a klikkesedés, mint régen. Jó, vannak klikkek, te is tudod, de már nem az, ami régen volt. Én beszéltem neked egy dologról, nagyon jól tudod, miről, szerintem a végjátéknál ez nagyon-nagyon fontos lehet. Ha több barát van bent a fináléban, akkor a szavazatok megoszlanak, és én ezen gondolkoztam. Ha most visszajön valaki erről a párbajról, akit én kiviszek, akárki, nagyon nagy esélyes arra, hogy ne csak a párbajt, hanem az egész játékot megnyerje" - mondta korábban beszédében Béci, aki minden bizonnyal nem gondolta volna, hogy nem lesz több esélye.