A ValóVilág éjszakai társműsorában Győzike se semmi, de ahogyan Béci viselkedett, az vállalhatatlan: az exvillalakó élő adásban levette a cipőjét, felállt a kanapéra, taperolta a barátnőjét, és össze-vissza beszélte a hülyeségeket. Mindemellett állítólagos kedvenc verséből egy szót sem tudott puska nélkül idézni, és a freestyle előadása is béna volt.

Mind a stábnak, mind a műsorvezetőknek is többször kellett figyelmeztetni Bécit vasárnap éjjel a BelevalóVilág élő adása alatt. A reality műsor legutóbb kiesett játékosa annak idején olyan habitussal költözött be a villába, hogy az ember már azt várta, mikor csorog le a szája szélén a nyál egy-egy lassú, bamba pillanatában, ám most, hónapokkal később le sem lehetett lőni, úgy pörgött.

Béci már az első percekben nem tudta türtőztetni magát a kamerák előtt: ahogy csak lehetett, úgy nyalt Valkó Eszternek és Gáspár Győzőnek (előbbit a játékokban nézte mindig, utóbbit meg a Győzike show-ban), majd egy párbeszéd alatt, minden előzmény nélkül megkérdezte, leveheti-e a cipőjét (meg is tette), miközben azt magyarázta, izzad neki, pedig hintőporozni szokta.

Valkó egyébként itt követte el a nagy hibát: "Lazuljál", mondta a Győzikénél is hiperaktívabb Rácz gyereknek, akit nem is kellett többször kérni erre. Zoknis lábát hol egyik, hol másik oldalra tette a kanapén, beleszólt a telefonon keresztül folytatott beszélgetésbe, és kikacsintgatott a stábnak. "Gáz? Ne csináljak ilyet?" – kérdezte meg többször is, de csak folytatta. Később, amikor a stúdióban megjelent barátnője, szintén nem zavartatta magát, rátapadt a csajra, egyfolytában csókolgatta és taperolta. Ez a mozzanat Valkót is felhúzta egyébként: "Most engedd el egy kicsit a lábát, jó, nagyon ügyes vagy" – szólt be Bécinek, aki nem sokkal ezek után még a kanapéra is felállt.

A műsor legcikibb pillanata mégis az volt, amikor a testvérpáros fiú tagja azzal jaszkarizott, hogy párbajok előtt Petőfi verset szokott olvasni – ennek ellenére puska nélkül egy szó sem jutott eszébe a műből, de még a saját műfajában is beégett. A szerkesztők ugyanis meghívták MC DC-t, akivel közösen kellett volna freestyle-oznia. Talán mondani sem kell, hogy ez sem jött össze, ám ahogyan Béci szó szerint fogalmazott: ő a zenélést akarja erőltetni. A hírnév megvan hozzá, úgy véli.

VV Béci a negyedik beszavazás alkalmával testvérével, a fétisfilmes Gigivel együtt költözhetett be a villába. A fiú Szentendre utcáin nevelkedett, majd végül Zoltán Erika tánciskolájában kötött ki, ahol tehestégesnek bizonyult: 2005-ben csapa megnyerte az országos hiphop-tánc bajnokságot, majd a második helyig jutottak a vb-n. A volt villalakó mindemellett Young G néven rappel, de ismertté váláshoz a ValóVilág kellett.

Veres Robi szövegel

MC DC-ben most sem csalódtunk, amikor VV Ildi képe jelent meg előtte, röviden jellemezte a kultúrbarbárt:

"A mosolyod annyira csúnya, hogy beledoblak egy kerti kútba."