Andy Roddick teniszező neje már a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlapján megmutatta, hogy szívesen áll kamera elé felsőrész nélkül. A melleit akkor ugyan eltakarta, de Mark Squires fotóin már teljes valójában látható, milyen a világ egyik legszexisebb nőjének a keble.

A tavalyi nyár legjobb testének tulajdonosa, Brooklyn Decker a rajongók nagy örömére nem egy szégyenlős lány, bár még van hova fejlődnie. A teniszező, Andy Roddick neje már a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlapján is szerepelt felsőrész nélkül, ezt a jó szokását meg is őrizte. A napokban felkerült az internetre egy olyan fekete-fehér képekből álló sorozat, amelyeken a modell szintén topless szerepel. Bár a fotók többségén Decker eltakarja a mellét, azért van olyan kép is, amelyen teljes valójában látható. Az akár művészi aktnak is nevezhető felvételeket egyébként Mark Squires fotós készítette – írja a celebrity-gossip.net.

Az ohiói születésű modellre/színésznőre még tinédzserként figyeltek fel egy bevásárlóközpontban. Modellkarrierje elején a Mauri Simone reklámarca volt, majd 2003-ban egy versenyen elnyerte az Év Modellje címet. Fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a Glamour, a Teen Vogue, a Cosmopolitan és az FHM; valamint modellkedett az Intimissiminek és a Victoria's Secretnek is. Miután a SI is felfigyelt rá, több televíziós sorozatban is kapott kisebb szerepeket, és egyéb műsorokba is kapott meghívást. Decker a SI címlapja után több dögös nőket felsoroló listára is felkerült: a Maxim 2010-es listáján a második helyen szerepelt, az Esquire magazin olvasói pedig a legszexisebb nőnek választották meg.

2011 elején a Self magazinnak nyilatkozott arról, hogy nem volt mindig elégedett az alakjával. Mint elmondta, korábban sokan csúfolták fiús alakja miatt. „Mellekért, formásabb fenékért imádkoztam. Szerencsére ez idővel megoldódott. Amikor viszont modellkedni kezdtem, fiús, Giseléhez [Bündchen] hasonló külsőt szerettem volna” – nyilatkozta Decker, akit megviselt az időszak, amikor New Yorkba költözött, és modell kolléganői hatására elég egészségtelen viszonyt alakított ki az ételekkel. Mindenféle diétát, léböjtkúrát kipróbált,végül édesapja hatására hagyott fel az önkínzással. Hozzátette, ahelyett, hogy azon gondolkoznánk, hogy milyen ételeket nem szabad ennünk, inkább a pozitív oldaláról kell megközelíteni a témát. „Ahelyett, hogy amiatt aggódnánk, hogy mely ételekben van túl sok cukor, úgy kell gondolkodni, hogy az antioxidánsok miatt érdemes lenne ennem egy kis fekete áfonyát” – nyilatkozta a modell.

Ami a magánéletét illeti, Roddickkal 2008 márciusában jelentették be eljegyzésüket, és közel egy évvel később házasodtak össze.