Szandika olyan hangnemben beszélt Gottival a szakításuk előtt, amit a mimózalelkű férfi azóta sem bocsátott meg neki, így nem is hajlandó beszélni a ValóVilág 4. kiesett műversenyzőjével.

Amilyen hévvel indult, olyan zűrösen ért véget Szandika és Gotti egy hónapig tartó románca, aminek lezárását annyira méltatlannak találta a TabuTV-s, mimózalelkű Gotti, hogy hallani sem akar Szandikáról.

"Abból indult ki az egész szakításunk, hogy engem meghívtak Zsófika klipforgatására, amin ott volt Gigi – aki egy nagyon aranyos, kedves, közvetlen, okos lány – és Zsófi, akit szintén egy nagyon aranyos lánynak tartok. Szerintem féltékeny volt, mert azt mondta, ha elmegyek, akkor soha többet nem áll velem szóba" – mondta a Velvetnek Gotti, aki nem ütközött volna meg ezen ennyire, ha Szandika normális hangnemben beszél vele.

Lehetetlen, hogy bármi is legyen köztük

"Olyan stílusban beszélt, amit lehet, hogy Sanyival, a lovak között megengedhet magának, de velem nem" – panaszolta saját verzióját Gotti, akinek volt nője fennhangon hirdeti: sohasem volt szerelmes belé. Így aztán szakítottak, ezúttal végleg, Gotti pedig azóta tudomást sem vesz a műlényről. "Szerintem már megbánta a viselkedését, vasárnap hajnalban is hívott 3-4-szer, de le volt némítva a telefonom. Bár ha nem lett volna, sem vettem volna fel, nincs miről beszélnünk. Ki van zárva, lehetetlen, hogy köztünk bármi is legyen a jövőben" – erősítette meg álláspontját.

gotti

Gotti egyébként már olyannyira túltette magát a viharos kapcsolaton, hogy azóta kialakulóban van neki egy másik. "14 éve találkoztam utoljára ezzel a lánnyal, akkor ő 15 volt, én pedig 16. Elcsattant egy csók, és ennyi. Most az egyik ismerősömön keresztül megtaláltam a Facebookon, és úgy tűnik, egészen komoly lesz ez a dolog. Nagyon normális, kedves, aranyos, természetes, gyönyörű lány, és még főzni, mosni, takarítani is tud, csupa olyat dolgot, ami Szandikának földöntúlinak tűnhet" – mondta, és leszögezte, VV Zsófi születésnapján nem a Szandika-utóddal, hanem egy kedves ismerősével jelent meg.