Hornyák már nem, de Majoros még lehet az explaymate-ből, aki valójában soha nem mondta, hogy nem vetkőzik többé, így most ismét Amerikában vált meg ruháitól. A nagyobb lakásba költözés pedig akkor is csak azt jelenti, hogy Majka apa lesz, ha szemérmesen egyik érintett sem beszél a dologról, bár feltehetően már azt sem sokáig.

Majka születendő gyermekének anyja a CKM után a Playboy-ban is mindent megmutat magából, amit az erre éhező férfiszemek izgalmasnak találhatnak, teszi mindezt azért, mert állítólag ő soha nem ígérte, hogy abbahagyja a fotózást, hiszen ez az élete. "Bármennyire is ezt szajkózzák mindenhol, soha nem mondtam azt, hogy nem fogok többé fotózni, talán azért maradt ez az emberekben, mert akkoriban sokan mondták, hogy ez az utolsó, és azt hitték, hogy nekem is" - kezdi a Velvetnek. "Pedig nekem ez a dolog bejött, soha nem voltam karrierváltásban. Ha megadják azt a pénzt, amit szerintem megérdemlek, akkor levetkőzök, mert amíg úgy nézek ki, ahogy, és ezt felvállalom, addig azt miért ne mutatnám meg?"

A körülbelül terhessége negyedik hónapjában járó Dundika a magánéletről ugyan nem nyilatkozik, de azt azért nem titkolja, hogy valóban lakást keres Majkával, akinek a nevét szintén nem mondja ki, talán majd pár hét múlva, hiszen már kapcsolatuk kezdete óta folyamatosan lebegtetnek, nekik valamiért ez jön be. Majd a gyerek nemének hírére egy fotósorozat csak összejön.

A vörös...

Azt viszont megtudhatjuk a másik, azaz az aktfotósorozatról, hogy a Las Vegas-i Red Rock Canyonban készült még novemberben, nem is most, amikor a nyilvánosság elől ügyesen bújkáló explaymate-n már feltehetően egyértelműen láthatók a gömbölyödés jelei. "Bódi Sylvivel, Pantinchin Edinával és Pápai Gyöngyivel mentünk ki Las Vegasba, de mivel mindenki a vegasi éjszakában akart fotózkodni, nekem jutott Red Rock, amit egyáltalán nem bántam."

A helyszínen aztán azonnal beleszeretett a látványba, kiváltképp azért, mert a fotózás nem kevés kihívást is rejtegetett magában, kalandos volt  megmászni a vörösen izzó sziklákat egyetlen köntösben és papucsban. "Nagyon nagy élmény volt, hiszen előfordult, hogy olyan helyeken másztunk, ahol nem is lehetett volna" - mondja, és hozzáteszi, hogy bár novemberben kellemes, tavaszi idő volt Las Vegasban, azért a sziklákon igen szeles időjárás járta. "Úgy látszik nekem ez jut, vagy hideg vízben, vagy hideg időben fotóznak."

A képeket természetesen Nánási Pál készítette, legtöbbször (szinte mindenki máshoz hasonlóan) vele szokott dolgozni a dj-vé lett modell, aki minden esetben rábízza magát fotósára, kivéve, ha nem stimmelnek az elképzeléseik, de ez szerencséjére ritkán forul elő. "Pali jól ismer, tudja mi áll jól nekem, a pózokat meg úgyis én választom ki" - véli Dundika, akit már annyiszor fotóztak, hogy nem is tudja, van-e olyan hely, vagy szituáció, amit még szívesen kipróbálna. "Most nagyon megy a Seherezádé, az akár jópofa lenne, vagy valami kosztümös, de ezen majd akkor gondolkozom, amikor jön a következő felkérés" - gondoljuk, szülés után, ugye.

Az anyai örömök elé nézés abból a mondatából is tisztán kivehető, miszerint mostanában szünetelteti a dj-skedést, még akkor is, ha nem tér rá ki, hogy miért. "Egy éve kezdtem, és csak itthon léptem fel, hogy elég jó legyek, mire külföldön is kipróbálom magam. Ez nekem szerelem, mint a tánc, meg az éneklés, hiszen kiskoromtól kezdve modell, énekesnő, vagy táncosnő akartam lenni."

Divat is, meló is, na meg a tehetség

Dundika számára kapóra jött, amikor Metzker Viktória meg Voksán Virág támadni kezdték, hogy ő is pont az ő megélhetési hobbijukba fogott bele. "Nem akartam túl nagy visszhangot ennek, de ők megteremtették a hírverést, talán mert az én nevemet jobban ismerik, nem is kellett mondogatnom, hogy milyen fába vágtam a fejszém, az ellenkampánnyal iszonyú jó reklámot csináltak." A modell nem foglalkozik azzal se, hogy mások is támadják a lemezlovasoskodást, inkább struccpolitikát folytat, és meg se hallja a negatív kritikákat. "Homokba dugom a fejem, mert amíg nekem ez így jó, és megy, addig csinálom. Nem tagadom, az is benne van, hogy ez egy divat, de nem csak ezért csinálom, és nem lehetek mindenben az első, de orvosom, zöldségesem is volt első, hát igen, akadt, aki előbb találta ki, hogy fekszik neki ez a fajta zenélés. Szerintem megbocsájtható dolog, hogy akik utánam következnek, azok mind koppintanak, de hát, miért ne csinálnák?"

"Ha valakinek van ehhez érzéke, akkor - ha divatból is, de - ott a helye, és amíg kap érte pénzt, vagy, amíg visszahívják bizonyos helyekre, addig ez ugyanolyan szakma, mint bármi más. Erre legalább nem tudják azt mondani, hogy csak az újságokban szerepel, és nem csinál semmit."

Dj Szentiványi-Majoros Hajnalka?

Dundika tudja, hogy hálás lehet az anyatermésznek az alakjáért, amiért tény, hogy nem sokat kellett tennie, viszont ahhoz, hogy profi lemezlovas legyen egy egész életen át sem elég gyakorolnia. "Fél évig tanultam, utána kezdtem fellépésekre járni, a legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni, hanem folyamatosan tanulni kell, hiszen mindenki ezt csinálja" - osztja meg velünk Hajnalka, aki már soha nem lesz Hornyák, hanem Szentiványi, mert egykori férje nevét még házasságuk előtt vette fel, így az anyakönyvében is így szerepel. Ez persze közelsem jelenti azt, hogy ne válhatna belőle rövid úton Majoros.