Alig ült be az Alekosznak Valóba VV Anikó és Gigi, Éva és Alekosz rajongói máris szervezkedni kezdtek, hogy valahogy kiutálják őket. A felvetések között szerepel az is, hogy inkább addig nem nézik a tévét, amíg a két lányt le nem cserélik. Kemény szavak, kemény vélemények, egy igazi rajongó soha nem felejt. A Facebook-csoportok hozzászólásaiból is válogattunk.

Az őrület határán állunk

Nem nyugszanak az indulatok a Való Világ után. Az Alekosznak Való című műsor - Alekosz társkeresőjének kísérőműsora - vezetését VV Gigire és Anikóra bízták az RTL Klubnál, amivel felbőszítették a Szexkiborg és Éva rajongóit is, ugyanis egy idő után Gigivel kölcsönösen kerülték egymást, míg Anikóval leginkább semleges volt a viszonya Alekosznak. Azon kívül, hogy dugta volna, persze. Évával viszont szinte a kezdetekről fogva bensőséges volt a kapcsolatuk, ezért értetlenkednek a rajongók.

Arról nem is beszélve, hogy Gigiék látványosan unták a döntőt, ami a csatornának sem lehetett annyira szívmelengető. "A közönség állva tombol, csak Gigi és Laci betyár ül" – írtuk például nem sokkal azelőtt, hogy Éva kiesett volna. A helyszínen dolgozó kollégáknak egyébként elárulták a Rácz-testvérek, hogy a döntőben nem szurkolnak senkinek. Aztán, ahogy kihirdették, hogy Alekosz nyert, Gigi ki is ment a stúdióból, míg Éva a kiesése után arra bíztatta a rajongóit, hogy ezután támogassák Alekoszt.

Igazságot követelnek

"Lesöpörni ezt a két férget! A villában semmibe vették a kedvencünket. Takarodjanak! Vissza a putriba!"

"Egy a lényeg, Giginek mennie kell!"

"Alekosz adjon ultimátumot, hogy csak úgy vállalja a műsort, ha Éva vezeti az Alekosznak Valót!"

"Egyik sem volt egyenes Alekosszal, sőt... Nincs ott helyük."

Az "ÉVA vezesse az AlekosznakValót Anikó és Gigi helyett" Facebook-csoportnak már közel ötezer tagja van, és rohamosan gyűlnek a felbőszült rajongók. Hát ki szabhat határt ennek az őrületnek? Ki adhat igazságot a tömegnek? Ezek az emberek karikás szemekkel gubbasztottak minden este a tévé előtt csak azért, hogy kedvenceiket láthatassák. Hát mindenkinek elment az esze a csatornánál? Elfeledkeznek arról, hogy különleges kapocs tartotta össze Évát és Alekoszt?

"Gigi a világ legnagyobb kurvája!"

Ön szerint ki vezesse?

Az igazán szélsőséges véleményekből csak egyet mertünk kiemelni, de nemrég megalakult a Gigi takarodjon az AlekosznakValóból!!! Éva vezesse a műsort Facebook-csoport is, aminek egyelőre csak szerény száz rajongója van, de nincsenek illúzióink, bizonyára elszabadul a pokol. Hiába csitítanak néhányan, hogy lehet, Évának komolyabb feladatokat szánnak, szörnyű rettegés költözött a rajongók szívébe. Mi van, ha Éva unalmas betelefonálós műsort kap, amire senki nem fog emlékezni?