A lapok megtalálták Arnold Schwarzenegger házvezetőnőjét, akivel éveken keresztül kavart a színész, olyannyira, hogy ebből egy közös gyerekük is született. A kisfiú az előkerült fotók alapján meglepően hasonlít színészre, különösen a szája és a fogsora. A feleség, Maria Shriver nyugalmat és tiszteletet kér, hogy újjáépíthesse az életét, de azért már pénzügyi tanácsadókkal vitatja meg a válópert.

Apjára ütött a gyerek

Megtalálták Arnold Schwarzenegger házvezetőnőjét, akivel a színész körülbelül tíz évvel ezelőtt folytatott viszonyt, amelyből gyerekük is született. Ahogy a TMZ beszámolt róla, Mildred "Patty" Baena egy közösségi oldalon büszke anyaként jellemzi magát, az alakját pedig úgy írja le, hogy "van rajta némi plusz". A negyvenhét éves nő Los Angelestől nem messze lakik egy négy hálószobás, úszómedencés házban, összesen négy gyerekével. A férjétől még 2008-ban elvált. A TMZ információi szerint Baena heti 1200 dollárt, azaz kábé 230 ezer forintot keresett Schwarzeneggeréknél.

Ahogy a New York Daily News írja, a színész-politikus Schwarzeneggerrel a kilencvenes évek második felében tartott a viszonya. Mindig napközben hancúroztak, ugyanis a nő csak bejáró házvezetőnő volt, nem lakott a házban, és viszonyuk alatt egyszer sem buktak le. A munkájához tartozott a takarítás, a mosás, a főzés, és egyéb apró házkörüli dolgok. A Schwarzenegger-házat idén januárban hagyta ott, állítólag bőséges végkielégítést kapott, a színész mindig nagylelkű volt vele. A TMZ családi képeket is közölt a tízéves gyerekről, aki állításuk szerint megdöbbentően hasonlít az apjára, különösen a szája és a fogsora.

Szétszakadt család

A színész és felesége, Maria Shriver egy héttel ezelőtt lepte meg a világot egy hivalos közleménnyel, melyben arról tájékoztattak mindenkit, hogy szétköltöztek. Akkor azt állították, hogy dolgoznak a kapcsolatuk jövőjén. A kaliforniai kormányzói posztról januárban leköszönt Schwarzenegger úgy fogalmazott, az elmúlt időszak "személyes és szakmai változásokat" hozott mindkettőjük számára. Mint közölték, a különválásról szóló döntést együtt hozták meg, "hosszas gondolkozás, elmélkedés, vita és ima" után. A Los Angeles Times szerint a Kennedy-családból származó, 55 éves Maria Shriver volt az, aki elköltözött a házaspár brentwoodi otthonából. Nem sokkal később Schwarzenegger egy Los Angeles-i rendezvényen arról beszélt, szereti a feleségét.

"Ez fájdalmas és szívszorító időszak. Anyaként a gyerekekért aggódom. Részvétet, tiszteletet és nyugalmat kérek, hogy a gyerekeimmel megpróbáljuk újjáépíteni az életünket. Nem kívánok többet hozzáfűzni az esethez" – áll Maria Shriver legújabb közleményében. A TMZ információi szerint az asszony egy pénzügyi tanácsadóval is találkozott már, hogy előkészítsék a válási papírokat. Négy közös gyerekük közül eddig csak a legidősebb szólalt meg. "Ez most határozottan nem könnyű [helyzet], de értékelem a szereteteteket és támogatásotokat. Mindig szeretni fogom a családomat" –  twittelte a huszonegy éves Kristina Schwarzenegger.

Két szék között

"Megértem és megérdemlem családom és barátaim haragját. Erre nincs kifogás, teljes mértékben vállalom a felelősséget a fájdalomért, amit okoztam. Bocsánatot kértem Mariától, a gyermekeimtől és a családomtól. Igazán sajnálom" – nyilatkozta korábban bűnbánóan Schwarzenegger, aki éppen most próbálja újraindítani filmes karrierjét.

Nyilvános a fiú születési bizonyítványa

Megszerezte Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született gyerekének születési bizonyítványát a TMZ nevű amerikai híroldal, amelynek másolatát szerdán weboldalán közzé is tette. Az oldalon közzétett születési bizonyítványon szereplő adatok szerint a gyerek 1997 október másodikán született, a kaliforniai Burbankben lévő Saint Joseph's kórházban. A dokumentumon nem Schwarzenegger neve szerepel az apa rovatban. A gyerek anyja, Mildred Baena akkori férjét, Rogelio Baenát írta be apának - írta a TMZ.