Tovább menetel a Nagy duett fődíjáért a musical-, a mega- és a tinisztár. Legalább végre kiderült, hogy ezért énekel Falusi húsz éve a Pa-Dö-Dö-ben.

Caramelék kezdhették a pénteki Nagy duettet, amiből még egy lesz ezen kívül. Trokán Nóra és mestere valamiért mindig Jacko dalokat húz, de a Black or White jó választás volt, sőt eddig a legjobb, amit a kettős eddig produkált, még a nyihogás se rontotta el, amit Kasza Tibi kedvéért kellett megmutatnia a Megasztárnak, mert a zsűritag szerint Caramel ezzel hozza legjobban a Jackót. Megérdemelték a maximum pontszámot, kezdenek egész jól összeszokni.

Kabaré

Elton John költözött SP és Iszak Eszter lelkébe, aki látta a műsort, majd eldönti, hogy ez mekkora ötlet volt, bár a félhomály sokat segített. SP-t nem rohanták le félmeztelen csajok, Iszak meg bátor, mert a végére még hangot is hallatott, a zsűritag Balázs Klárinak kettősük már maga a szerelem volt, de hát Klárikának mi nem az?

Biztos bennem van a hiba, de nem bírom, ahogy Bereczki poénkodik. Viszont Peller erején felül teljesített, végre megtalálták a hangnemet, kár, hogy a musical királyfi ott volt mellette. Maximumot kapták ők is, nehéz lesz így dönteni bármiben is.

Árpa és Falusi már tényleg olyanok, mintha egy vegasi klub állandó stand up-os sztárfellépői lennének, mondjuk, ennek ellenére Árpa énekelhetett is volna. De Falusi megint odatette, mert profi. Lett is belőle maximum pont, ők voltak a harmadik páros ezen a holdfényes estén, na bumm, mire lett végül elég?

A Say a Little Prayer for You-t amúgy Trokán Nóra el tudná énekelni, ha valaki totálisan áthangszerelné a számára, persze erre nyilván sosincs idő, de akkor is. Klárika a maga sosem szűnő mániájával jött, hogy túl távol van egymástól a megasztár és a színésznő, ekkor még úgy tűnt, végleg kiüldözi Carameléket a színpadról.

Furcsa körök

Kár, hogy a Toxic pont Iszak váltóhangjára lett írva, de sebaj, a Spears nótának előnye is volt, hiszen kiderült, hogy Dobrádynak igaza van, Iszak jobb nő, mint Spears. Ettől jutott tovább talán?

Árpa nem nyilatkozott a kisfilmben Falusiról, ami gyanús. Viszont hiába gondolják, hogy a fenegyerek jó rocker, nem ő a leghitelesebb Bon Jovi, akit láttunk, még akkor se, ha a majdnem csókig merészkedett Falusival. Dobrády is tévedt, mert Árpa vérében nem csordogál a rock and roll, de talán nem is kell neki, ettől még ők voltak a legprofibbak, kár, hogy ez nálunk sose számít.

Pellerék fekvős produkciójától megfájdult a fejem, de különösebb baj nem volt vele, bele kell törődni, hogy most már nincsen nekünk Hajdú Pínk, meg a mentoráltja, akiken könnyedén lehet röhögni.

Van igazság a földön?

Liptai Claudia felvette a legeslegszomorúbb műsorvezetői arcát, amit látni lehet, amikor tragédiákkal övezett élete történéseiről őszintén nyilatkozik, majd bejelentette, hogy a Nagy duett fináléban a Bereczki-Peller, Caramel-Trokán és Sp-Iszak vesz részt, azaz Árpa és Falusi lehúzhatják a rendőnyt. A barátok őszintén szomorúak voltak, a továbbjutottak és a műsorvezetők egyaránt meglepődtek, mégis így megy ez.