A ValóVilág győztese a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor történetében először Veronikával töltötte az éjszakát, ami szürreális eseményekbe csapott át. A görög fülcsontig nyalta a menyasszony-jelöltet, aki orgazmus közeli állapotot idézve sikoltozott a lefetyelés közepette. Neki még senki nem nyalta a fülét, főleg nem így - derült ki. Vajon Alekosz képes dugni is, vagy végképp kitörölhetjük a szexkiborg kifejezést a szótárunkból?

Szombaton a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor történetében először Veronika kapta meg a lehetőséget arra, hogy Alekosszal töltsön egy éjszakát a görög rezidenciájában. A ValóVilág győztese ezt egy egész napos randevú után ajánlotta fel, amit a felszolgáló lánnyal és egy másik menyasszony-jelölttel, Andreával töltött.

Kiderült, mit tud a görög

A hoppon maradt versenyzők persze nem vették jó néven a dolgot, egyedül Andrea nem akadt ki látványosan a fordulattól, kijelentette, egyáltalán nem ideges, hiszen Alekosz még mindig nem tudja, mit akar. Magdolna viszont szokásához híven rikácsolni kezdett, mint azt kifejtette, hatalmasat csalódott Alekoszban, mert azt még el tudta volna viselni, ha vágyainak netovábbja Andreát cipeli az ágyába, és nem egy tizenkilenc éves kislányt.

Ami a közös éjszakát illeti, az RTL Klub sejtelmesen zárta le a szombat esti adást, hogy "majd vasárnap kiderül, mi is történt az ominózus éjszakán", ám Alekosz mindössze annyit hozott össze, amennyit kinézünk belőle: semmit. Vagyis, amolyan alekoszosat. Amekkora szája volt a görögnek annak idején, amikor Jerzy és Gigi egy szállodában töltötte az éjszakát a villa falain kívül (vagyis, hogy ő bezzeg megcsinálta volna a csajt, ha már adott a lehetőség), közel annyira vált szürreálissá a saját éjszakája Veronikával.

Lyuk, lyuk, hát nem mindegy?

Alekosz legelőször pingpong meccset nézetett a lánnyal, majd kijelentette, fürdik és aludjanak. Veronika zavart vihogással vette tudomásul a programot, aztán csak megkapta azt, ami a görög szerint jár neki: kinyalták. A fülét. Minden bizonnyal fülcsontig. Az abszurd pillanatokra rátett egy lapáttal a lány orgazmus közeli állapotra jellemző sikoltozása, na meg a megállapítás: "Nekem még senki nem nyalta a fülemet. Főleg nem így."

Ön szerint képes Alekosz a szexre?

Dr. Csides Kata szexuálpszichológus korábban a Borsnak arra utalt, talán Alekosz nem mer szexelni, vagyis abban legalábbis teljesen biztos, hogy a görögnek még nem volt dolga igazi nővel. Lassan az is kérdéses, hogy Alekosz képes lesz-e teljesíteni akkor, ha minden lehetőség adott. A szombati adásban ugyanis, amikor az összes lány percekig simogatta, miközben ő egy szál gatyában állta az érintést, puncit több mint 180 napot nem látott farka egy csepp jelét sem mutatta annak, hogy akcióra képes lenne.