Alekosz kirúgott arajelöltje úgy véli, az első randevúja után az internetre került videójára maszturbáltak a nézők. Andrea többek között azt is kifejtette az AlekosznakValóban, hogy bár Szandika kicsit kihozta a sodrából azzal a váddal, hogy gusztustalanul viselkedik, leszarja a véleményét. Vigyázat, libaperpatvar!

A hétfő esti adásban Andrea volt az, akinek azonnal távoznia kellett a villából, így épphogy csak lecsúszott a Szerelem a legfölsőbb szinteken dobogós helyéről. Az üzletkötő az utóbbi időben kifordult önmagából, egyre furcsább dolgokat csinált, így nemcsak a lakótársai, hanem Alekosz is úgy gondolta, jobb lesz neki a falakon kívül.

A faszverők tehetnek egy szívességet

A folyamatos nyihogása miatt csak Pajkos Póninak becézett Andrea éjszaka a Cool Tv-ben kapott lehetőséget arra, hogy kibeszélje élményeit, ahol a hoppon maradt arajelölt ismét nem rejtette véka alá a véleményét, és a műsor 18-as karikás jellegét is kihasználta.

„Én már sokkal hamarabb hazaküldtem volna Andreát, nem is tudom, hogy miért tartotta még bent Alekosz” – írta a műsornak az egyik néző, amire a nő a tőle megszokott vékony hangján kelt ki magából: „Én erre csak azt tudom mondani, hogy nagyon sok ember nem látja a fától az erdőt, hiszen az első randi után az interneten ilyen kis faszverést tartottak, úgyhogy tehetnek egy szívességet” – mutatott be az élő adásban.

„Nem léptem túl a korlátaimat, a határaimat. Akkor szégyellném magam, ha az első randin beadtam volna a derekam, de Alekosz nem adott arra lehetőséget, hogy esetleg ráröpüljek. Én sajnos nem tudok, mint Veronika, három méternyiről párosával ráugrani” –  jegyezte meg Andrea, akiről az is kiderült, Olivér eredetileg a barátnőjének írt az internetes társkeresőn, úgy jutott el a hír hozzá, hogy a görögnek csajt keresnek.

Leszarja Szandika véleményét

A kirúgott menyasszony-jelölt elmondta, leginkább az tetszett neki Alekoszban, hogy a villában senki nem volt képes arra, hogy kibillentse az egyensúlyból, nem úgy, mint őt a hétfői nap folyamán. „Engem ma Szandika kibillentett elég rendesen. Szandika drága közölte velem, hogy én gusztustalanul viselkedtem Veronikával, nagyon nagyképű vagyok, túl nagy az arcom, vegyek vissza. Én megmondtam őszintén, leszarom a véleményét” – jelentette ki.

A műsorban egyébként lejátszották Alekosz csókolózós jeleneteit is, amiből kiderült, hogy az újgazdag görög az összes nő szájában járt szépen, sorjában, mire Andrea csak annyit mondott, a megtiszteltetés legelőször őt érte, hogy közelebb kerülhetett Alekoszhoz, innentől kezdve pedig nem izgatja a dolog.