Alekosz menyasszonya bár még kamerák nélkül nem volt kettesben Alekosszal, szívesen összeköltözne vele, és bemutatná a szüleinek is. A kacsaszájú lány a mellplasztikára maga spórolta össze a pénzt, amiatt táncolt Cipruson két hetet. A hotdogos mondatot a promófilmben pedig a szájába adták. A Velvet Alekosz választottjával, Veronikával beszélgetett.

A 19 éves, fekete hajú, plasztikázott Veronika a Velvetnek adott interjújában elmondta, fiatal kora ellenére már többször is volt szerelmes. "Komolyabb együttélés igazából nem volt, csak pár hónap. Abszolút nem félek, ha úgy alakul, én szívesen összeköltöznék Alekosszal, ha tényleg úgy közelebb kerülnénk egymáshoz. Úgy gondolom, hogy készen állok rá" – nyilatkozta a Velvetnek Alekosz menyasszonya, Veronika és hozzátette, Alekosz valamit nagyon tud a nyelvével.

"Abszolút nem vagyok érzékeny a fülemre, furcsálltam, hogy Alekosz ennyire tud fület nyalni. Nekem ilyen még nem volt, ez valami új, amit ő csinál" – mondta Veronika, majd hozzátette, kettejükre tartozik, hogy az Alekosszal töltött második éjszakán mi is történt pontosan. A fekete hajú lányt csak úgy, mint Alekosz pajkos póniját, Andreát Olivér beszélte rá a műsorra. "Oda-vissza történt ez, igazából az egyik ismerősöm hozott össze Olivérrel. Az én agyamból pattant ki, hogy jelentkeznék, Olivér pedig bátorított engem. A műsor miatt jelentkeztem, de nem is tudtam volna megfogalmazni magamban, hogy miért csinálom pontosan. Alekosz szimpatikus volt, de nem úgy, mint férfi. Amikor megismertem jobban, akkor változott ez bennem."

A mindeddig pókerteremben dolgozó lány azt is elmondta, maga spórolt össze a mellműtétjére, amit a műsor előtt 8 héttel csináltatott meg. A szája már több éve plasztikázott. "Voltam kint táncolni egyszer Cipruson, és abból csináltattam meg a melleimet. A szám nem egy dolog, amire különösebben félre kellett volna tenni. Spórolgattam, táncoltam, ebből vannak melleim" – nyilatkozta a hotdogos Veronika, akire e jelző a műsor promófilmjében mondottak kapcsán ragadt. "A virslis mondatot a számba rágták, az nem az én agyamból pattant ki. Azt hittem, hogy minden lánynak el kell mondani, és én, kis naív mindenkinek elmondtam, hogy merre van a hotdogos. Utólag nagyon bánom már."

Veronika a beszélgetés során elmondta, egyáltalán nincs benne félelem, hogy Alekosz más lesz, ha kettesben lesznek, kamerák nélkül. Már arról is beszéltek, hogy bemutatja őt a szüleinek. "Ha betesznek egy zenét, akkor ritmusra ellötyögök, nem nevezném azt, hogy tudok táncolni, azért mert én két hetet ezzel foglalkoztam. Szerintem inkább szórakoztató lehettem, mint szexi. Párban nem tudok táncolni, nem is próbáltam még" – mondta a kerti bútort nyert Veronika, aki a kamerák előtt nem vállalta a szexjelenetet, sem pedig a szerelmi vallomást. "Azért adok elterelő választ, mert szerintem nem egy idegennek kell ezt elmondanom először. Még nem voltunk kamerák nélkül, nem voltunk kettesben. Szeretném ezzel megvárni a megfelelő pillanatot, ez nem jelenti azt, hogy nem érzek Alekosz iránt, csak szeretném megadni a módját"