Életet adott fiának, László Barnabásnak a Szomszédok című teleregény egykori Almája, Fehér Anna. Az 53 éves színésznő gyermekét néhány nappal ezelőtt, császármetszéssel segítették a világra egy budai magánklinikán. Mindketten egészségesek.

Néhány nappal ezelőtt, június 4-én császármetszéssel segítették a világra egy budai magánklinikán Fehér Anna fiát, László Barnabást – tudta meg a hot! magazin. Az 53 éves színésznő jól viselte a beavatkozást, amely komplikációk nélkül zajlott le. A kisfiú 3850 grammal és 57 centivel  született, édesanyjához hasonlóan egészséges. A szülésnél jelen volt Fehér Anna férje, aki a lap szerint példás családapaként és orvosként már a terhesség első heteitől mindenben segített feleségének.

Titkolta a várandósságát

A színésznő barátai és volt kollégái előtt is hosszú hónapokig titkolta várandósságát, az első hírek után, ez év februárjában azonban megerősítette az értesüléseket. Fehér Anna a Story magazinnak akkor így nyilatkozott: „Sokan el sem akarják hinni. Tudom, nagy meglepetés, az én koromban már nemigen szülnek a nők. Mi sem így terveztük, de így alakult. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt években tudásával, felelősségteljes munkájával, és ki merem mondani: szeretetével is segített minket. Hónapokig csak hárman, a párom, Laci, a kezelőorvosom és én tudtunk a titokról” – mondta.

A generációs szakadék hatásairól Gazdag Enikő gyermekpszichológust kérdeztük, aki elmondta, a félszázadnyi korkülönbség sem feltétlenül gyakorol negatív hatást az anya-gyerek kapcsolatra. „Míg egy fiatal anya sokkal inkább él ösztönös nevelési formulákkal, egy idősebb nő adott esetben jóval tudatosabb, így eredményesebben képes hatni a gyerekre. Ugyanakkor előfordulhat, hogy egy kevésbé rugalmas, idősebb nő nehezebben ért szót a fiatal generációval, így nem alakul ki szoros anya-gyermek kötelék. Ha viszont életkora ellenére is képes nyitottnak lenni, könnyedén alakíthat ki erős bizalmi viszonyt a gyerekkel” – magyarázta.