Anthony Weiner amerikai politikus hobbiból küldözgetett ismeretlen nőknek képeket a merev farkáról, majd véletlenül lebuktatta saját magát a Twitteren. Rihanna exfaszija, Chris Brown ezzel szemben büszkén tette közzé borsszóróra hasonlító, egyébként nagy farkát a mikroblogján. Weiner és Brown nincsenek egyedül a magamutogatásukkal, akadnak páran, akik megmutatták a világnak, mijük van. Kanye West hetvenes évekbeli pornófilmekben látott farokbozontját is megtalálni - bár ne tette volna közzé -, James Franco pedig nyitva hagyta a kérdést, vajon a farka vagy a keze lóg ki a gatyából?

Anthony Weiner virslije

Amikor a világ először látta a demokrata képviselő, Anthony Weiner dorongját, egy lassú fütyüléssel és egy bennfentes “nice”-szal (szép) üdvözölte azt – írta meg a gawker. Weiner hobbija, hogy ismeretlen lányoknak küldözget fotókat a merev farkáról. Ez idáig oregoni diáklányokról, texasi egyedülálló anyáról, 40 éves krupiéról és a pornósról, Ginger Lee-ről tud a TMZ. Az egész farok-ügy a közösségi médiának hála bukott ki: Weiner véletlenül nem privát üzenetként, hanem nyilvánosként publikálta merev farkát a Twitteren az oregoni lányoknak. (A képet azonnal eltávolították.) Mindezt persze tagadta, azt hazudta, hogy feltörték a mikroblogját – később beismerte, hogy hazudott és nagyon sajnálta a történteket.

Weiner ezzel egyúttal bukta a 2013-as New York-i polgármester-választást és esélyes, hogy terhes felesége, aki Hillary Clinton legfőbb bizalmasa, elválik tőle. Arra egyébként itthon is akadt példa, hogy valamelyik politikus az interneten tette közzé hímtagját: Lengyel Zoltán egy feszület előtt mutatkozott az interneten meztelenül, Szávay István pedig péniszpumpával a farkán látható.

Kanye West hetvenes évekbeli farka

Az énekes két képet készített, az egyiket a mellkasáról, a másikat a farkáról, ami leginkább egy hetvenes évekbeli faroknak tűnik. Kanye West Weinerhez hasonlóan szintén nőknek küldte el a fotóit, akik azt tervezték, árulják majd a képeket. Akkor azt nyilatkozta az önmagát zseninek tartó rapper, hogy szeretné áthágni a hip-hop szabályait és meztelenül mutatkozna. (Az alábbi képeket csak 18 éven felülieknek ajánljuk!)

James Franco valamije

A színész izéje márciusban debütált szintén a Twitteren, így a közel négyszázezer követője azonnal láthatta az unalmában maszturbáló James Franco valamijét. A képen a színész az ágyon fekszik, begombolatlan farmerjából kilóg valami rózsaszín - ami lehet a keze, de inkább a pöcsére tippelt az internetezők nagyja.

Chris Brown büszke a borsszóróra hasonlító farkára

“Ezt a zuhanyzáskor lőttem. Hé, mi újság, pillants rám most. Egyedül voltam és nem voltam begerjedve” – írta a képhez fűzve márciusban a 21 éves énekes, Chris Brown, aki ezzel is bizonyította, hogy tényleg mindent hajlandó megtenni, hogy az emberek elfelejtsék, verte Rihannát. Az önelégült duma, ha valakinek nem esne le, annyit jelent, látod, mekkora a farkam?