2003 óta tizennégy magyar valóságshow szereplőről derült ki, hogy pornózott és/vagy prostituáltként dolgozott. Így szezon végén összeszedtük őket, ön pedig megszavazhatja, melyik esetben lepte meg a legjobban a szexmunkásság híre. 10 pontot adjon annak, akinél majdnem sokkot kapott, 1 pontot annak, akinél már ránézésre tudta.

01. Pandora

Németh Judit, alias Pandora volt az, akiről a valóságshow-k történelmében először derült ki, hogy korábban pornózott. A Samantha, Vicky, Judit Nemyo és Pandora művésznevekkel tevékenykedő ValóVilág-szereplő sokáig tagadta, hogy ő szerepelne a kőkemény pornókban (az egyikben maga Woodman bácsi is felpróbálta), később azzal a mesével állt elő, hogy egyszer, csakis egyszer történt meg a dolog, amire egyébként kényszerítették, stb. (vagyis az ilyenkor szokásos szöveg).

02. Jerzy

A ValóVilág történetében a negyedik széria mutatta fel a legtöbb pornóst és kurvát: a sort Jerzy kezdte, akiről már pár nappal a beköltözése után kiderült, hogy melegeknek szóló oldalakon mutogatja a farkát, sőt, tükörre veri. A Marek Pietrak fedőnévvel dolgozó chippendale fiú múltjáról egyébként a csatornának már a kezdetektől tudomása volt: “Amikor elmentem a castingokra, vittem magammal a belamis képeket, mondtam, hogy ez vagyok én, ez az összes bűnöm, kellek így vagy nem kellek. Volt bennem rossz érzés emiatt, amikor beköltöztem, de akkor kellett a pénz, ezért csináltam. Nem vagyok erre büszke. Egyetlen egy embernek ártottam, saját magamnak” – mondta a Velvetnek VV Jerzy a műsor fináléja után.

03. Gigi

A testvérpár lánytagjáról olyan filmek láttak napvilágot, amiben Gigi véres-erotikus leszbikus szexjelenetekben vesz részt. Ugyan az exvillalakó a felvételeken fehérneműben gyilkolássza maga körül a félmeztelen lányokat, ez a műfaj a felnőtt filmeken belül is a bizarr kategóriába tartozik. Rácz Ildikó, aki a műsorban meggyőzően alakította az erkölcscsőz szerepét, a szembesítés után annyit mondott, az egész csak poénkodás volt, az ilyen videókon inkább nevetni kellene

04. Gina

A Villa Asszonya úgy vélte, jobb, ha az emberek az ő szemszögéből ismerik meg történetét, ezért még a beköltözés előtt mesélt prostituált múltjáról a sajtónak. Az asszony tizennyolc éves korától kezdve öt éven keresztül kurválkodott, férjét, Kristófot három évvel később ismerte meg. Miután Gina feladta a játékot, egyik ismerőse egy nézeteltérés miatt szexképekkel szerette volna lejáratni, amiket felrakott az internetre és elterjesztette, hogy az exvillalakó még mindig hirdeti a testét. A szarkavarás viszont kiderült, ennek ellenére Gina nem tagadta, hogy ha férje egyszer elhagyja, és ismét anyagi gondjai támadnának, visszamenne prostinak.

05. Szandika

A műsor ideje alatt semmi kompromittáló dolog nem derült ki a villa műanyagtündéréről, ám kiesése után egy őszinteségi roham alkalmával bevallotta, hogy korábban ő is az utcán kereste a kenyerét. Szandika két hétig árulta a testét egy szénégető mellett, de mint mondta, hamar észbe kapott és otthagyta az egészet. Erről egyébként legjobb barátja és akkori szállásadója, Sanyi is csak az újságokból értesült.

06. Szalontai Ágnes

A Viasat3 valóságshow-jába topless táncosként és modellként bekerülő Szalontai Ágnesről először az derült ki, hogy több Forma1-es pilótával (többek között Kimi Räikkönennel és Mark Webberrel) is lefeküdt. Később egy internetes adatlapja került elő, amiben callgirl-ként hirdette magát, és nem sokkal később a pornói is napvilágot láttak. Pandorához hasonlóan Szalontai is állította, hogy voltaképp bűntény áldozata lett, mert Pierre Woodman valamit beletett az italába, így esett, hogy hol három pasi kapta közre, hogy csajokkal leszbizett a kamerák előtt.

07. Varga Balázs

Szólóban nyomta az Édesnégyes főszereplője a kamerák előtt, de ez sem szolgált Varga Balázsnak mentségül, amikor Szabó Zsófi a sajtótól megtudta, hogy választottja melegeknek szóló pornóoldalakon szerepel. A húszéves felszolgáló Hajdú Péter műsorában lapátra is került, pedig akkorra már túl volt egy-két smároláson a Jóban Rosszban sorozatszínészével.

08. Elizabeth

Ha Zana József úgy dönt, hogy az Elizabet nevű asszonyt választja magának az Édesnégyesben, Ganxsta Zolee egy kőkemény nagymama- és animal pornóst kapott volna mostohaanyának. A felnőtt filmek világában Renátaként ismert asszony 60 évesen csöppent bele a szakmába, és ugyan a műsor után úgy nyilatkozott, egy ideig nem szeretné folytatni, a soron következő Erotika Kiállításon már munkáért kuncsorgott.

09. Zsóka

Zana József háreméből később a Zsókáról derült ki, hogy pénzért árulja a testét: a háromgyerekes asszony nemcsak prostiként, hanem pornósként is nyújtott szexuális szolgáltatásokat. Zsóka az adatlapja szerint több férfit, nőket és párokat is bevállalt, és nem állt tőle távol a szado-mazo és a bizarr szex sem. A Tv2 egyébként úgy nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, hogy olyan szereplőket kerestek a műsorba, akik odavannak azért a celebért, aki mellett feltűnnek a képernyőn, nyitottak egy új kapcsolatra és képesek fesztelenül viselkedi a forgatások alkalmával. „Magunk is meglepődtünk, amikor kiderült, hogy egyikük felnőtt filmekben látható, a másik szereplő pedig a világhálón fedi fel bájait" – szólt a nyilatkozat.

10. Duhaj János

Férfiprostiként kezdte, később pedig Németországban pornózott Duhaj János, aki Benkő Dániel kidobott arajelöltjének a kegyeiért versenyzett a műsorban. Az expornós tizenöt évnyi aktív munka után jött vissza Magyarországra, itthon pedig férfiakat kezdett nők számára kiközvetíteni, vagyis strici lett. Duhaj aztán Juszt László egyik műsorában a kamerák előtt vallotta be, hogy tulajdonképpen mivel foglalkozik, majd attól tartva, hogy letartóztatják törvényellenes tevékenysége miatt, gyorsan bezárta a boltot.

11. Brigitta

Még mielőtt Alekosz társkereső műsorának villájába beköltöztek a csajok, kiderült, hogy egy prostituált már biztosan van közöttük. Brigitta úgy vállalta a szereplést, hogy az RTL Klubos adatlapján is egyértelművé tette, hogy kurva, már akinek egyértelmű az escortmunka jelentése. Egy nappal a műsor kezdete után egyébként előkerültek a lány meztelen fotói is, amiket ide kattintva ismét megnézhet.

12. Beatrix

A várakozásnak megfelelően nem sokkal később újabb két arajelöltről derült ki, hogy szoros kapcsolatban vannak a szexiparral: a testvérpárosról. Beatrix az hírek szerint leginkább külföldön árulta a testét, de Magyarországon is dolgozott. A nő egykori kuncsaftja a Blikknek úgy nyilatkozott, összemelegedtek és úgy gondolta, Beatrix - akire a férfi állítása szerint az elmúlt két évben négymilliót költött – jó útra fog térni a kedvéért. Az Attilaként megnevezett forrás végül úgy bekavart, hogy Alekosz kidobta a műsorból Beatrixot, aki mindent tagadott és bosszút forral annak ellenére, hogy pasija számlákkal igazolta kitartottságát.

13. Magdi

A Blikk információi szerint Magdi csak külföldön dolgozik, hirdetését pedig testvérével együtt leszedte, még mielőtt beköltöztek volna a villába. Az arajelölt fotói egy erotikus masszázst ajánló oldalon is szerepelnek Jessica néven, a Bors hívására a telefont egy asszony vette fel, aki azt állította, a fiáé a telefon és nem ismer semmilyen Jessica nevű nőt.

14. Barbara

A Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor negyedik prostija Barbara, akit az utolsó pillanatig naiv, szende lánynak hittek mind a nézők, mind a szereplők. Pedig a 25 éves lány szinte mindent bevállalt, amiért megfizetik a férfiak. Barbarát Alekosz nem menesztette múltja miatt,  - legalábbis nem egyből. A lány kiesése után úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy csak nagyon rövid ideig kurválkodott, amit azóta megbánt és nagyon szégyelli.