A modellkereső első győztese, Adrianne Curry rendszeresen rak fel képeket a dekoltázsáról vagy a fenekéről Twitter-oldalára. Bár már azelőtt is voltak ilyen fotói, mielőtt nála jóval idősebb férjével szakított volna, mintha azóta megszaporodtak volna az ilyen képek. Persze sok újdonság nincs bennük, hiszen korábban többször is vetkőzött a Playboynak.

Az amerikai Topmodell leszek (America's Next Top Model) első szériájának győztese, Adrianne Curry lelkesen használja a Twittert. Persze ha csak rövid szöveges üzeneteket írogatna, mindez nem feltétlenül lenne érdekes. A modellként és televíziós műsorok szereplőjeként is ismert Curry viszont előszeretettel tölt fel magáról olyan fotókat, melyeken viszonylag sok csupasz bőrfelület látszik. Többek közt május 27-én és június 17-én is került fel olyan darab, amelyen a dekoltázsa, a melle volt a főszereplő, június hetedikén bikinis fotókkal örvendeztette meg a rajongóit, egy június nyolcadikai képen pedig szájon csókol egy lányt.

Kibékíthetetlen ellentétek

Nem tudni, hogy mindennek van-e valami köze ahhoz, hogy a modell és férje május végén szakított. Curry és a nála negyedszázaddal idősebb Christopher Knight 2006 májusában házasodott össze, és öt évvel az esküvő után úgy látták jobbnak, ha útjaik elválnak. A pár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, és a döntést állítólag közösen hozták meg – írja a US Magazine.

„Még mindig szeretik egymást, de szét kell válniuk ahhoz, hogy átgondolják a jövőjüket” - nyilatkozta egy bennfentes. A modell május 29-én egyébként még megemlékezett arról, hogy 2006-ban ezen a napon ment hozzá a színészhez, aki egyébként arról ismert, hogy Peter Bradyt alakította a Brady Bunch nevű sorozatban. „Legyen nagyon jó hétvégétek! Én biztosan jól érzem majd magam!” – tette hozzá Twitter-oldalán.

Nem szégyenlős

Tény, hogy Curry soha nem volt szégyenlős lány, például többször is szerepelt már a Playboyban: 2006-ban címlaplány volt, és egy fotósorozat is megjelent róla, 2008-ban szintén hasonló szerencsében volt része, sőt, ebben az évben a magazin 25 legdögösebb nője közé is bekerült. Ráadásul Twitter-oldalára is tett már fel korábban is képeket. Ezen fotók között volt, amin melltartóban és bugyiban pózolt, volt, amin hálós pólóban nézett dögösen, volt, ami topless napozás közben készült róla, és még sok-sok olyan fotó, amelyen a melle vagy a feneke volt a főszereplő. A feltöltött képei között természetesen vannak olyanok is, amelyeken ismerőseivel – többek közt a híresen nagyfarkú pornószínésszel, Ron Jeremyvel - látható.

Ki is Adrianne Curry?

1982. augusztus hatodikán született az Illinois államban található Jolietben. Huszonegy évvel később megnyerte az amerikai Topmodell leszek első szériáját, és le is szerződtette a Wilhelmina Models ügynökség. Olyan magazinokban tűnt fel, mint például a Playboy, a Maxim vagy a spanyol Marie Claire, emellett olyan cégeknek volt a reklámarca, mint például a Von Dutch, a Macy's, az Ed Hardy és a Merit Diamonds. Különböző televíziós műsorokban is szerepelt: feltűnt például a Dirt című sorozatban is, a VH1 egy műsort készített róla és férjéről My Fair Brady címmel. Ennek egyébként ő volt az egyik társproducere, de filmekben is kipróbálta magát – vegyük például a Démonok, ébresztő! című filmet. Ja, egyébként nagy rajongója a Csillagok háborújának és szívesen játszik World of Warcraftot.