Jóseggű nőkből itthon sincs hiány, úgyhogy nem feltétlenül kell csodálnunk Pippa Middleton, a hercegi sógornő fenekét. Keressük a legformásabbat, Önnek nincs más dolga, csak szavazni: értékelje tízessel a legszebbet, egyessel a legrosszabbat.

Kommentelőink egy része gyakran hangoztatja, hogy Pippa Middletonnak nem is olyan jó a segge, tessék inkább magyar nőket nézegetni, neki sokkal szebb az alfelük. Ezen felbuzdulva összegyűjtöttünk néhány magyar celebet, akik gyakran vesznek fel feszülős aljat. Döntsék el, ki érdemelne annyi figyelmet a világsajtó részéről, mint Vilmos herceg sogornője, Pippa Middleton. (Figyelem: a képek válogatásánál igyekeztünk minél frissebb felvételeket találni, de a fő szempont, hogy minél jobban látszódjék a fenék.)

01. Bódi Sylvi

A sok minifenék előtt kezdjük egy gömbölyebb kiadással: Bódi Sylvinek nem kell szégyenkeznie, szorult belé matéria. Nem is szégyenkezett soha, hol a Playboyban, hol egyéb fórumokon, de gyakran tette közszemlére a pőre valót. Egy darabig még nem hagyja abba a modellkedést - legalábbis nemrég még ezt ígérte. A legutolsó híradások szerint udvarol neki egy szörfoktató, akivel Balin látták csókolózni, de ha így is van, biztos nem fog beszélni róla, mert a magánéletét kínosan őrzi.

 

02. Debreczeni Zita

A mezőny másik sötét hajú modellje a minimalizmus jegyében növesztett magának feneket: van, de meglehetősen kicsi, jól formált, és eléggé izmosnak tűnik. Mostanában éppen a Csillag Születikből ismert Gomesszel szervez tánciskolát, ám arról nincsenek értesülések, hogy a modellből fotóssá lett Debreczeni miként veszi ki részét a projektből. Ha nem érti, hogy Kedves Ferenc hogy volt képes megválni e pompás segg gazdájától, szavazzon rá lent.

03. Dukai Regina

Az idei Glamour Women of The Year díjátadóra saját tervezésű cuccban állított be Dukai Regina, de a biztonság kedvéért indulás előtt lőtt egy képet a fenekéről, majd egyből közzé is tette a Twitteren. A betét kétségkívül kiemeli az alatta húzódó farizmokat, a kérdés csak annyi, hogy ez Ön szerint örvendetes vagy inkább sajnálni való tény. Akárhogy is, a modell fotójából az a következtetés is levonható, hogy ebben a kérdésben még Dukainak is kételyei voltak, ezért készülhetett el a felvétel.

04. Gregor Bernadett

Régi fotó, de minőségi tartalom - ezzel a szabadkozással tennénk közzé Gregor Bernadett pucsítós pózolását. A színésznő most épp újra összejött élete szerelmével, Somogyi Istvánnal, aki foglalkozását tekintve sámán. Kapcsolatuknak annak idején az vetett véget, hogy beleszeretett színpadi partnerébe, Magyar "Nyuszómuszó" Attilába, aki feleségét hagyta ott a kedvéért. Aztán persze szétmentek, ám míg Gregor hazatalált, a férfi másik színésznőt választott. Exneje pedig szomorú volt, aztán egy hét múlva már nem.

05. Horváth Éva

Nem sok olyan altest van, amelyet még a kolumbiai viszontagságok sem viselnek meg, ám Horváth Éva egy ilyen tulajdonosa. Az, hogy Csonka András a hátából nő ki, senkit se tévesszen meg - ez volt az a fotó, amelyen a modell -műsorvezető tompora a leglátványosabbnak mutatkozott. Ön szerint? Egyetért Éden Istvánnal, aki annak idején úgy méltatta a testrészt, hogy "sunáznám a fosszóródat"? Vagy más nők hasonló részei erre alkalmasabbak lennének?

06. Iszak Eszter

A kicsi, ám hatékony kategóriában Iszak Esztert indítanánk, aki egyébként ritkán pucsít, de akkor eléggé. A VIVA műsorvezetője a fotón éppen a Nagy Duettben szerepel - feladata az volt, hogy Éder SP Krisztiánnal énekeljen, többször is (de ők csak énekelnek, nem járnak). Mi lenne jobb? Inkább énekeljen, vagy jobban tenné, ha riszálna helyette? A döntésben segíthet Iszak egyik hasznos tulajdonsága: el tudja játszani a szexistennőt. VIszont néha smárol az expasijával.

07. Liptai Claudia

A legpippásabb ruha tulajdonosa egyértelműen a celeblista állandó első helyezettje, Liptai Claudia, akinek egyes testrészeit új frizurája miatt eddig méltánytalanul mellőztük. Liptai feneke nem kicsi, nem nagy, ránézésre elég jól passzol az alkatához, és nem szokta kilógatni miniszoknyákból, ami szintén a javára írandó. Ön szerint lehet ő a magyar Pippa Middleton? Képes Liptai Claudia egy honi seggkultusz főpapnőjévé válni? Lehet, hogy igen, de ehhez le kell küzdenie sajtóundorát.

08. Orosz Barbara

Orosz Barbara, noha gyakran vesz fel szűkre szabott, merész ruhákat, ritkán mutogatja a fenekét - döbbentünk rá fotóarchívumunk átböngészésekor. Ő sem a lapos seggűek táborát erősíti, de ez furcsa is lenne, hiszen teste más részein is gömbölyűbb, nőiesebb formákat észlelhet a szemlélő. Itt a remek alkalom, hogy véleményt formáljon: kell a világnak több a fegyelmezett Orosz Barbara fenekéből, vagy maradjon meg az ínyencek csemegéjének? Ha tetszik Önnek, ne habozzon az ő nevére kattintani a lenti szavazáson.

09. Ördög Nóra

Tudjuk, hogy Ördög Nóra már levágatta a haját, de feneket nem cserélt. Benne is látunk Pippa-potenciált: karcsú test kicsi, de formás farral, ez már a hercegné húgának is bejött. Ördög valószínűleg nem retten meg a fenéktémától, hiszen egyszer már az ő szájából is kicsúszott egy segg, igaz, akkor felszabadult állapota miatt fogalmazott "kissé szabadabban". Formái Náray Tamásnak is tetszenek: felkérte, hogy ezentúl hivatalosan is képviselje kreációit.

10. Rubint Réka

Az ország legfittebb kismamájának természetesen a farizmai is acélosak, így jó eséllyel számíthat azok szavazatára, akik a sportos segget kedvelik. A várandóssága alatt is mozgékony volt, rendesen evett, az viszont őt és családját is megviselte, ha születendő gyereke veszélyeztetésével vádolták, mondván:sehogy sem csinálhatja jól, hiszen ha hízik, akkor azért állítják pellengérre, ha meg nem, akkor biztos éhezteti a magzatot. A hasát viszont nagyon szerette.

11. Hajdú-Sarka Kata

Kedvenc képünkön Hajdú Péter felesége, Sarka Kata látható. A döntés szempontjából fontos testrész több nézetből is szemügyre vehető, így valószínűleg senki sem dönt majd elhamarkodottan, aki Sarka kicsi, ám formált fenekére szavaz. Többször már nem láthatjuk fedetlenül, legfeljebb a férje, aki bizonyára értékeli, hiszen szívesen markol fenékre, ha úgy van. Önnek bejön Hajdúné karcsú, már-már pippai megjelenése? Vagy szívesebben látna kerekebbet a magyar seggek trónján?

12. Szabó Zsófi

Szabó Zsófi feneke egyszer már érdekes volt: Vadon János lecikizte, mire a színészi és énekesi karrierjét építő Szabó közölte, tessék megfogni,feszes az. A feszes farú leány apukájának igazi álomnő, de vajon olvasóinknak is az? Itt az idő, hogy véleményt nyilvánítsanak azok, akik szerint Pippa Middleton feneke híján van az igazi szépségnek - Szabóé ugyanis első ránézésre nemigen hasonlít rá. Meggyőzik a domborművek? Nyolcezer ember már díjazta őket.

13. Zimány Linda

A modell-és focistabarátnő (aki kedvesét, Dzsudzsák Balázst a Holdra is követné) nemrég csináltatott magának új melleket, de fenekét még nem vágta szét sebészkés. A plasztikára azért volt szükség, mert Zimány sokat fogyott a hasából, a lábából, és a melle is összeesett, a feneke azonban szerencsére nem aszott le róla.

Amennyiben Ön szerint a formás fenekű focistáné a legjobb seggű magyar celeb, kattintson az ő nevére. Tud paprikás csirkét és rakott palacsintát főzni, ha ez szempont.