Hugh Hefner volt csaja végre visszanyerte szülés előtti alakját, aminek persze borzasztóan örül. Ez látszik azokon a fotókon is, amelyek a minap készültek róla, valamint férjéről és gyerekéről Santa Monica partjainál. A kis család önfeledten szórakozott, miközben műsoruk stábja fotózta őket. Hank Baskett még neje fenekét is megmarkolta, így sikerült lefotózni Kendra Wilkinson csupasz farpofáit is.

Pár héttel azután, hogy Hugh Hefner egykori barátnője megmutatta a Life&Style magazinnak, hogy végre megint jól néz ki, a tengerparton szórakozott férjével és 19 hónapos kisfiával Santa Monicában. Mivel igen kellemes idő volt, ezért Wilkinson egy zöld miniruhában pajkoskodott, így az is kiderült, hogy szereti a testszínű bugyikat, amelyek nem takarják el a fenekét. A szőke híresség és párja a nagyközönség ellenére sem fogta vissza magát, így derülhetett ki, hogy milyen is a celeb alsóneműje. A színt onnan lehet tudni, hogy az egyik képen, ami a kis családról készült, Wilkinson játékosan férje felé rúg, és hát ehhez bizony fel kell emelni a lábat. A fazon pedig úgy derült ki, hogy Hank Baskett megmarkolta neje fenekét, és a manőver miatt  felgyűrődött a ruha, így kicsit többet mutatott a kelleténél. (Galériánkban a kedves képek láthatóak, de ide kattinva elérhetőek a bugyis, farpofás fotók is!)

A Daily Mail szerint akármennyire vidámnak is tűntek, nem egy egyszerű családi napról van szó, hanem kőkemény munkáról is, hiszen jelen volt Kendra Wilkinson valóságshowjának stábja is, hogy fotókat készítsenek az új részekhez. Az OK! magazin szerint nem tudni, hogy a műsor következő szezonja mikor kerül adásba. A 26 éves híresség a vízparti játszadozás mellett mindenesetre arra is tudott időt szakítani, hogy népszerűsítse egy kicsit volt pasijának, Hugh Hefnernek a műsorát, ami arról szól, hogyan hagyta el menyasszonya a Playboy alapítóját az esküvő előtt. A Hef's Runaway Bride című dokumentumfilmet helyi idő szerint kedden este mutatta be a Lifetime csatorna.

Szemmel láthatóan Kendra Wilkinson remekül érzi magát a bőrében, ami nem véletlen, hiszen állítása szerint keményen megdolgozott azért, hogy ismét jó alakja legyen. Korábban amiatt búsongott, hogy a várandósság és a szülés miatt már nem néz ki olyan jól, mint a barátnői. "Az egyik este átjöttek a barátnőim, hogy megnézzék a kisfiamat. Hihetetlenül jól néztek ki, mindegyiküknek nagyon jó teste van. Csak abban reménykedtem, hogy Hank nem néz rájuk. Látni, hogy mennyire más a testük, igazi kulturális sokk volt" - mondta a US Weekly magazinnak Wilkinson, aki fenntartásai ellenére röviddel a szülés után már egy magazin címlapján pózolt nyolchetes gyermekével. Később kifejtette, hogy ő bizony soha, de soha többet nem vetkőzik le a kamerák előtt. Kész szerencse, hogy ezen nyilatkozat után előkerült a házipornója, ami persze korábban készült.