Tovább folytatódik VV Éva és Alekosz egyre inkább eldurvuló szappanoperája: a villa egykori Törtetője látszólag már nem volt szomjas, amikor a maga módján megfogalmazta a DopemanTV kamerája előtt, mi a véleménye a VV4 győzteséről. Baukó szerint Alekosznak se agya, se szava, se farka. Ja, és még buzi is. Nagy Alekosz csak sajnálni tudja egykori legjobb barátját.

Egy siófoki szórakozóhely nyitóbulija lett Baukó VV Éva és Nagy Alekosz szappanoperába illő nyilvános csatájának következő harctere, ugyanis a már látszólag nem szomjas Kócos ott zúdította a kamerába egykori lelki társáról a tömény mocskolódást. A VV4 Törtetőjét Dopeman kapta el egy rövid, de annál velősebb beszélgetésre (04.13-tól látható), melynek minden pillanatát igyekezett kihasználni Baukó Éva arra, hogy szánt szándékkal lejárassa Alekoszt - véletlenül, persze, de egyúttal saját magát is sikerült.

"Zsófikának beesik a csöcse"

"Volt neked ez a barátod, ez a görög származású spártai hős. Most azt szeretném, ha redkívül intelligens módon megfogalmaznád, hogy mit érzel az irányában, és mi történt kettőtök között a múltban" - kérte a Kócost Dopeman, majd rendkívül intelligensen megjegyezte, hogy Alekosz leszophatja a faszát, meg hogy "annak utoljára akkor volt melegben a fasza, amikor beszart."

Baukó meglehetősen összefüggéstelenül válaszolt, de próbáltuk megragadni a lényeget: "Két párbajra ment ki az ember. Az egyik a Zsófika volt, aki úgy nézett ki, ahogyan Olivér barátom megfogalmazta, hogy kicsit, izé, beesik a csöcse, meg izé." (...) Ennek az embernek se szava, se agya, se micsodája." Mindemellett a rapper kérdésére, hogy miért szerette Alekoszt, VV Éva kikotyogta, hogy azért, mert tudta, hogy az RTL Klub "fravorozálja", vagyis favorizálja a görögöt.

"Olivér imád engem, baszki"

"Ötféle valóságshow-t nézett meg külföldről" - folytatta a villalény. "Öt különbözőt Angliából meg mindenhonnan. Igazi sakkjátékos, nem csinálta rosszul. Két párbaja volt, a két leggyengébbel, az volt a Zsófika és a Gombi. Ez az ember egy Senkiházi Jancsi."

Kitértek VV Olivérre is, akivel Baukónak volt egy összetűzése a villában, azóta viszont úgy látszik, minden a lehető legjobban alakult köztük. "Oli a legnagyobb barátom, minden nap telefonkapcsolat, kontakt, együtt járunk bulizni, az Olivér imád engem, baszki."

Pityinger végezetül Alekosz szüzességére terelte a szót, mire VV Éva úgy nyilatkozott, véleménye szerint Alekosz meleg. "Én imádom a melegeket, annyira imádom a melegeket, de szerintem Alekosz egy látens buzi" - jelentette ki. A VV4 győztese a videó megtekintése után a Velvetnek elmondta, mindössze annyit kíván hozzáfűzni az egészhez (nem többet és nem kevesebbet - emelte ki), hogy: "Sajnálom."

A lényeg

Az egész felvétel leghasználhatóbb információja egyébként az, hogy kiderült, Dopeman rokona Olivérnek. Vagyis: Olivér Dopeman gyerekének az anyjának a nővérének a gyerekének az apjának az öccse. Bizony. Ha esetleg nem értené, akkor csináltunk egy magyarázó inforgrafika családfát a profizmus jegyében: