Adrianne Curry most nem a Twitteren ribanckodott, ahogy szokott, hanem science fiction- és képregényrajongók közt vegyült el, egy nem annyira praktikus, mint amennyire merész ruhában. Képek! Sok!

Adrienne Curry, az amerikai Topmodell leszek első évadának győztese továbbra sem bírt a vérével, és hozta a megszokott, általában Twitteren jelentkező, ribanckodós formáját. Ezúttal azonban élőben pukkasztotta az erre amúgy kevéssé hajlamosakat: a San Diego-i Comic Conon vetkőzött képregényhősnek. Mint az alábbi képen is látható, Aeon Flux bőrébe bújt (aki amúgy egy kilencvenes évekbeli animációs sorozat főhősnője, egy száraz humorú titkosügynök-bérgyilkos, itt olvashat róla bővebben).

A modell megjelenése, bár sokaknak tetszett (hiszen a nyálcsorgatás mellett fotózták is), néhányakat felháborított, ezért a szervezők udvariasan felkérték Curryt, hogy hagyja el az esemény helyszínét. Ezt amúgy különösebben nem vette zokon, még a Twitterén sem fújolt miatta.

Egyébként nemcsak az ő jelmezét öltötte magára a többnapos rendezvényen (összesen négyszer jelent meg különböző cuccokban, amelyek többségét ő maga készítette): Az ötödik elem című Luc Besson-filmben feltűnt Leeloo bizarr szerkójába, illetve narancssárga parókájába is belebújt. Emellett felöltött egy, a Csillagok háborújának világából ismerős egyenruhát, amelyet jobb híján a "birodalmi kurvás"-ként határoztunk meg. Sőt, ha végignézi a galériát, megtekintheti azt is, ahogy Curry egy ránézésre véres intimbetétnek öltözött nő mellét nyalogatja.

Curry nem így próbál meg újabb rajongókat szerezni: gyerekkora óta rajong a képregényekért, a science fiction bármilyen műfajú megnyilvánulásaiért, és rengeteget World of Wacraftozik – méghozzá meztelenül, erről pedig olykor fotókat is készít (ebből eltűnt a kép, de itt megnézheti).