Az énekesnő egy hónapja kezdte új turnéját, és úgy néz ki, teljesen visszarázódott a popszakmába, egyáltalán nem látszanak rajta az elmúlt, zűrös évek. Sem az, hogy szült két gyereket, sem az, hogy kisebb idegösszeomlása volt, sem az, hogy már bő tíz éve van ott a szakma élvonalában.

Britney Spears még nincs harminc éves, de már bő tíz éve ott van a popszakma élvonalában, idén pedig azzal, hogy június elején új turnéba kezdett, amivel szeptember végén Magyarországra is ellátogat, gyakorlatilag újrakezdte a karrierjét.

Természetesen már elkezdtek szivárogni a fotók az énekesnő turnéállomásairól, és a legújabb képek alapján nyoma sincs annak, hogy Spears már egy évtizede darálja magát a popszakmában, ahogy annak sem, hogy alig négy évvel ezelőtt annyira leépült, hogy kétségbeesésében kopaszra vágta a haját, és azt sem látszik, hogy szült két gyereket.

Az énekesnő a visszatérő, Femme Fatale Touron igyekszik is mindenre odafigyelni, az alkoholt és az egészségtelen ételeket is kitiltotta maga mellől. A friss képek alapján pedig rengeteget edzhet, legalábbis a bő néhány hónappal ezelőtti képeken még messze nem tűnt ilyen feszesnek - persze táncosai sem piskóták.

Vigyázat, spoiler!

A turné wikipediás leírása szerint egy koncert öt részből áll össze, de az egész aköré a történet köré szerveződik, hogy Britney Spears egy titkosügynök, akik egy őrült rajongó üldöz. Az első részben Spears megszökik egy börtönből a táncosaival, a másodikban táncikálnak, majd "Marilyn Monroe ihletésű" koreográfiát adnak elő. A harmadik részben tűzijáték van meg egyiptomiak. A negyedik részben a motoros szerkók dominálnak, illetve Spears itt győzi le az üldözőjét, hogy aztán az ötödik felvonásban egy csomó nindzsával is megküzdjön.

Elég sűrű program, ha az ember még énekelni is akar mellé, de hiába, Britney Spears nem akar lemaradni a pályatársaktól. Ezért például ő is magára kapta a mostanában minden énekesnőn megtalálható béna tornadresszt, hogy abban énekelgessen, mert az sokak szerint szexi.