Két könnyebb sérülttel járó közlekedési baleset részese volt Kovács "Kokó" István egykori bokszoló. A karambol a 7-es főút fővárosi bevezető szakaszán történt, a baleset körülményei még nem ismertek, csak annyi biztos, hogy mindhárom sofőr józan volt.

Közlekedési balesetet szenvedett Kovács "Koko" István olimpiai, világ- és Európa-bajnok, profi világbajnok volt bokszoló. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség tiszteletbeli elnöke és a Boksz Világszervezet (WBO) európai alelnöke a Velvetnek is megerősítette, hogy kedd este a 7-es főút budapesti szakaszán karambolozott.

Mindhárom sofőr józan volt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset késő délután, 17:45 körül történt. Ekkor három autó ütközött össze "eddig tisztázatlan körülmények között" a főváros XI. kerületében, a Balatoni úton. A vezetők józanok voltak, a szondáztatás mindhárom sofőrnél negatív eredménnyel zárult. A baleset okát, körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai szakértők bevonásával vizsgálják - közölték.

Információink szerint az autóbaleset a főút kamaraerdei szakaszán történt. Kerestük a 7-es út ezen szakaszán lévő benzinkutakat is. Az egyik kútnál egy autós beszámolt róla, hogy látta a baleseti helyszínt, de bővebb információval ő sem tudott szolgálni.

Két könnyű sérült

A balesetnek két könnyebb sérültje van, az ő horzsolásaikat a helyszínen látták el a mentősök - mondta a Velvetnek Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki több adattal nem tudott szolgálni a körülményekről.


Nagyobb térképre váltás