Pornóboltba viszik a pucér Bieber-szobrot

2011.08.10. 14:46
Daniel Edwards amerikai szobrász a vajúdó Britney és az öngyilkos Paris Hilton után ismét szépet alkotott: Justin Bieber és Selena Gomez pucér kettősét formázta meg.

Egy texasi szexboltba, a dallasi New Fine Arts-ba kerül az a szobor, amely a pucér Justin Bieber-Selena Gomez párost ábrázolja. Készítője az a Daniel Edwards, aki már megörökítette Paris Hilton boncolását (ez ugyan egyelőre nem történt meg), Britney Spears vajúdását, és Suri Cruise első székletét is. A bemutató dátuma egyelőre ismeretlen.

A műalkotás a "Justin és Selena Egyként" címet viseli. Bieber farkát egy juharlevél takarja, a 17 éves énekes kanadai származását szimbolizálva, míg 19 éves szerelme-kolléganője, Gomez ölét egy csillag rejti el. A két alak csípőtájon egybenőtt: összesen három lábon állnak, szigorúan tekintve a távolba. Kettősük elött egy lúd hág tatut, ám ettől egyik résztvevő sem tűnik boldognak.

A két énekes vagy sajtósaik hivatalosan egyelőre nem kommentálták a műalkotást.

A bizarr szobrok fekszenek neki

Daniel Edwards több celebszoborral is megajándékozta már az emberiséget. Ezek egyike a medveszőrön, kisterpeszben pucsítva vajúdó Britney Spears, amely keveseknek tetszett – ennél sokkal többen értékelték a halott Paris Hiltont, aki saját boncolása közben is pózol. Ugyanő álmodta műalkotássá Suri Cruise első székletét és Hillary Clinton melleit, amikor pedig Harry herceget nem engedték el Irakba szolgálatot teljesíteni, együttérzése jeleként őt is elhunytként ábrázolta.

Bizarrságuk ellenére Edwards munkái üzenetet is hordoznak – legalábbis ő ezt állítja. A vajúdó Spears az abortusz elleni tiltakozását teszi plasztikussá, a szoptatós Angelina Jolie pedig az anyatejjel táplálás mellett kampányol.