Saját módszerével fogyott négy hónap alatt közel 20 kilót Gáspár Győző nagyobbik lánya. A celebgyerek emellett rendszeresen mozog, az eredmény pedig olyan látványos, hogy már bikinit is fel mer venni – ami korábban meg sem fordult a fejében. Gáspár Evelintől azt is megtudtuk, hatalmas traumaként élte meg gyerekkorában, hogy csak a férfiosztályon tudtak neki ruhákat vásárolni. A zárkózottságának mára nyoma sincs, de pasizni még nem akar.

Saját módszerével fogyott Gáspár Evelin négy hónap alatt 17 kilót. Korábban 15 kilótól szabadult meg ugyanígy, de azt később visszahízta. „Most márciusban kezdtem diétázni, ami legelőször is abból állt, hogy rendszeresen reggeliztem, amit korábban elhagytam” – nyilatkozta a Velvetnek az idősebb Gáspár-lány, aki tavaly még jóval teltebben, kínos fotókkal bosszulta meg az iskolát.

Elmúltak a pattanásai is

„Rájöttem ugyanis, hogy ha reggel eszek, akkor délután kevésbé vagyok éhes. Teljes kiőrlésű kekszet ettem, mellé pedig sok gyümölcsöt, és ez elég is volt délig, amikor pedig salátát ettem csirkehússal vagy hallal vagy zöldségleveseztem. Onnantól kezdve pedig megint csak gyümölcsöket ettem. A cukrot, szénhidrátokat teljesen mellőzöm” – magyarázta a celebgyerek, aki nemcsak az étrendjén változtatott, hanem júniustól az edzőteremet is látogatja, illetve egy olyan fogyókúrás módszert alkalmaz, ami izmosít, feszesít és formál.

„Mindemellett étrendkiegészítőt szedek, ami csökkenti az étvágyat. Nagyon megváltozott a táplálkozásom, aminek örülök, mert még az arcbőrömön is látszódik, hogy egészséges dolgokat fogyasztok: elmúltak a pattanásaim. Nemrég pedig ettem egy kicsit nehezebb ételt a szokásosnál, és meg is fájdult tőle a gyomrom, annyira hozzá van már szokva a szervezetem a könnyebb kajákhoz.”

Először vett fel bikinit

Gáspár Evelintől azt is megtudtuk, hatalmas traumaként élte meg, hogy 12-13 évesen férfinadrágokban kellett járnia, mivel nőiben nem volt a méretében. „Elmondhatatlan élmény most bikiniben lenni a strandon, ugyanis amikor még rajtam volt a súlyfelesleg, le sem vetkőztem” – számolt be legutóbbi nyaralásukról. „Másoknak ez lehet, semmiség, de nekem nagy dolog, nagyon élvezem. Mindenki megjegyzi, milyen jól nézek ki, és ez az, ami motivál arra, hogy folytassam. Öt kilót még szeretnék leadni.”

Bár sok az érdeklődő, Gáspár Győző lányának eszébe sem jut pasizni. Mint mondja, nincs a fiúkra fölösleges energiája: „Most a tanulásra és a fogyókúrára koncentrálok, ráérek még pasizni, 17 éves vagyok. A külső változás egyébként belsőleg is sokat változtatott rajtam, szerencsére pozitív irányban. Sokkal nyitottabb vagyok az emberek felé – régebben zárkózott és morcos voltam.”