Egyórás dokufilmet forgattak Pippa Middletonról, amiben fontos kérdéseket vetettek fel Katalin hercegnő húgának híressé vált testrészének kapcsán. Például, hogy a Fenék esetleg valamilyen fenékemelő, vagy különleges alsó révén érte-e el tökéletességét a királyi esküvőn. Utcán készült, farmeres fotók nézegetésével próbálták kideríteni az igazságot.

"Nem vagyok róla meggyőződve, hogy teljesen természetes lenne a feneke" – mondta Lesley Reynolds Kahn, londoni fürdőtulajdonos. "Mert ha megnézed más képeken, amiken mondjuk farmert visel, elég lapos a segge" – tette hozzá. A találgatások szerint Katalin hercegnő húga, akit azóta megválasztottak már a legjobb seggű és a legjobb testű bikinis nőnek is, valamivel kitömhette az esküvőn viselt Sarah Burton-ruhát. Legalábbis néhányan ezen elmélkednek.

A huszonhét éves Pippa Middleton és az ő feneke Vilmos hercegék áprilisi esküvőjén bukkant fel, és azóta gyakorlatilag meghódította a világot, saját Twittere, és Facebook-oldala lett. A kisebbik Middleton-lány még az egyik magazin címlapját is megkapta, kapcsolatok mentek tönkre a legendás fenék miatt, és sütiből is szépen kirakták már. Ezek után szinte szentségtörés arról beszélni, hogy lehet, hogy nem is olyan formás az a fenék, ha nem csak valami öltözködési trükknek köszönhető, hogy olyan kerek volt, amilyen.