Sportos, bájos, okos, jó tanuló: ilyen lánnyal jött össze a Harry Potter-filmek főszereplője, Daniel Radcliffe. A színész választottja, Rosanne Coker a dekorszakmában tevékenykedik, ahogy a szülei is. A lány már be is mutatta őt anyjának, aki nagyon rendes srácnak tartja Radcliffe-et. Persze azért annak is örülhet, hogy a lánya a legpénzesebb brit agglegénnyel melegedett össze.

Kedves arcú, 22 éves lány csípte meg magának Daniel Radcliffe-et, a Harry Potter-filmek főszereplőjét. A Daily Mail szerint New Yorkban sikerült őket lefotózni, miközben kézenfogva sétálgatnak az egyik utcán. Radcliffe nem keresgélt sokat, választottja, Rosanne Coker ugyanis részt vett a varázslófilmek készítésében is, mint a háttércsapat egyik, díszlettel foglalkozó tagja.

Először a Harry Potter és a Félvér Herceg forgatásán találkoztak 2007-ben. Összesen négy filmen dolgoztak eddig együtt, ha belevesszük a még premier előtt álló The Woman In Black című mozit is. A munkakapcsolatból a Daily Mail szerint tavaly bontakoztak ki a mélyebb érzelmek, azóta Coker szerelmének New York-i lakása, és családja angliai, 400 ezer fontot (124,3 millió forintot) érő háza között ingázik.

Az első képek után másnap is sikerült őket lekapni New Yorkban, ekkor Coker már napszemüveget viselt, haja rendezettebb volt, mint az előző napi felvételeken, és Radcliffe is jobban odafigyelt az öltözködésre, csak a minden sztárt elrejtő varázs-baseballsapka maradt.

Dekorcsaládból a dúsgazdag agglegény mellé

Coker anyja szülinapi üdvözlőkártyákat tervez, apja pedig saját festő-dekorcéget üzemeltet. A Daily Mailnek az anyát sikerült is utolérnie, ő úgy nyilatkozott, hogy amíg a fiatalok titokban akarják tartani kapcsolatuk részleteit, addig ő sem akar beszélni róla, csak annyit árult el, hogy már egy éve randizgatnak. "Már megismerkedtem Daniellel, és nagyon aranyos srác. Nagyon boldog vagyok Rosanne miatt, és ha ő is boldog marad, nekem csak az számít". Hozzátehetnénk persze, hogy az se mellékes, hogy Radcliffe vagyonát 48 millió angol fontra (15 milliárd forintra) becsülik.

Az anyát az sem zavarja, hogy lányának a London-New York viszonylaton kell ingáznia, mivel így sem akarja feladni tervezői karrierjét. Rosanne Coker jelenleg a Gordon's School nevű elég elismert wokingi iskolába jár, ahol egy ismerőse szerint elég közkedvelt. "Rosanne nagyon sportos volt az iskolában. Benne volt a netball-csapatban, nagyon népszerű és sok barátja volt" – mesélte a szép közös emlékeket az ismerős, aki szerint a lány ráadásul nagyon jó tanuló is (a netball amúgy nagyjából olyan, mint a kosárlabda, általában nők játsszák, és nincs palánk). Radcliffe júliusban beszélt először róla, amikor azt mondta Larry King show-jában, hogy beleszeretett egy lányba, bár korábban a GQ-nak már elhintette, hogy részben miatta tette le a poharat is.

Radcliffe-nek Coker előtt egy nyilvánosan vállalt barátnője volt csak, az ír színésznő Laura O'Toole, akivel 2007-2008-ban jártak. Ugyan később összeboronálták Olive Uniacke-kal, David Heyman Potter-producer nevelt lányával is, de ezt Radcliffe nem ismerte el nyíltan. Kiszel Donatellával pedig hiába is próbálkozott volna, hisz őt hidegen hagyja az egész potteres mizéria.