Szponzorok és rendőrök lepték el Kim Kardashian esküvőjét

2011.08.22. 13:25
A hétvégén megtartották az idei év legnagyobb hollywoodi esküvőjét, amelyet állítólag igen olcsón megúszott az ifjú pár, hiszen volt, amit ingyen kaptak, és a közvetítési jogokért is lecsengettek nekik pár millió dollárt. A realityszereplő menyasszony mindenki szerint elbűvölő volt, igaz, a túl hangosan ünneplők miatt a szomszédok telefont ragadtak.

Szombaton végre kimondta a boldogító igent Kim Kardashian és Kris Humphries, és szépen lassan csordogálnak is a fotók és az információk a nagy eseményről. A legtöbb felvétel persze nem a legjobb szögből készült, de előkerült már olyan videó is, amely a Kardashian-család beleegyezésével készült. Igen, a saját valóságshowjuknak otthont adó E! csatorna természetesen jelen lehetett az eseményen, és aki nem éri be a nyúlfarknyi videóval, annak októberig várnia kell a kétrészes különkiadásra. Persze addigra valószínűleg már minden apró részlet kiderült, ugyanis a bulvársajtó tele van az esküvőről szóló információmorzsákkal.

Szponzoresküvő

Ja, és a People hajlandó volt 1,5 millió dollárt (285 millió forintot) – más források szerint ennél is többet, 2,5 milliót (475 millió forintot) - fizetni azért, hogy fotózhassanak. Ehhez jön még az a 12-15 millió dollár (kb. 2,3 – 2,85 milliárd forint), amit a kétrészes műsorért kapnak, és az egyéb felajánlások, így szinte ingyen és bérmentve meg tudták rendezi a nagy napot. Ennek költségei a becslések szerint 20 millió dollárra (3,8 milliárd forintra) rúgnak, vagyis rúgnának, ha mindent ki kellene fizetni, de nem kell. A híresség állítólag ingyen kapott meg három darab, 20 ezer dollárt (3,8 millió forintot) érő Vera Wang ruhát, 400 ezer dollárnyi (76 millió forintnyi) Perrier Jouet pezsgőt és meghívókra sem kellett költeniük, ezen újabb 10 ezer dollárt (1,9 millió forintot) spóroltak. Emellett tízemeletes, 15 ezer dolláros (2,85 millió forintos) esküvői tortára is kaptak kedvezményt, sőt, az ékszerekkel is hasonlóan jól jártak Lorraine Schwartznak köszönhetően. Ő tervezte egyébként az eljegyzési és a karikagyűrűket is  – írja a Hindustian Times.

Persze mindez nem meglepő, Kim Kardashian nagyon jól keres azzal, hogy nem igazán csinál semmi különöset, egyszerűen csak híres és nagyon sok ismerőse van.

Fél órát csúsztak

A People információi szerint az esküvő az eredeti tervek szerint szombaton este hatkor kezdődött volna, de természetesen volt egy kis csúszás, harminchét percet kellett várniuk a vendégeknek a félórás ceremóniára. „Bárcsak az édesapám is itt lehetne velünk, de biztos vagyok abban, hogy figyel minket, érzem, hogy szeretete körülvesz. Szeretlek apu, hiányzol” – íratta rá az esküvői programra az örmény származású híresség. Robert Kardashian mellett a vőlegény nagyszüleiről is megemlékezett az ifjú pár. Mielőtt a menyasszonyt mostohaapja, Bruce Jenner az oltárhoz kísérte volna, választottja állítólag halkan megjegyezte, hogy egy kicsit ideges, és vett néhány nagy levegőt. A ceremónia után egy közeli, paparazzóbiztos sátorban folytatódott az ünneplés, Robin Thicke felkonferálta az ifjú párt, akik az ő Angels című számára lejtették el a nyitótáncot. A TMZ megszerezte a négyfogásos menüsort is, melyért Wolfgang Puck séf volt a felelős.

Az ara persze gyönyörű volt

Bár Donald Trump inkább golfozni ment, azért is így akadt pár híres ember a 450 fős vendégsereg tagjai között. Tiszteletét tette többek között Eva Longoria, Avril Lavigne, Venus és Serena Williams, Mel B és férje, Stephen Belafonte, Demi Lovato, valamint Ryan Seacrest, aki a következőket írta. „Gyönyörű...Kim fejedelmien nézett ki. Tökéletes este volt, az egész családdal táncoltam.”  A vendégek között jelen volt Lindsay Lohan is, aki nem átallott egy mélyen dekoltált fehér ruhában megjelenni az eseményen, ez azonban érthetőbbé válik, ha tudjuk, hogy a vendégeknek fekete és fehér színű öltözékben kellett megjelenniük.

A színésznőt édesanyja, Dina, valamint húga, Ali is elkísérte, hiszen mindannyian jóban vannak a Kardashian klánnal. Úgy tűnt, hogy a börtönviselt és elvonókúrákon is átesett színésznő nagyon jól érezhette magát, ugyanis amikor hazafuvarozták, meglehetősen fáradtnak tűnt,de legalább nem teljesen részegnek.

Ami a menyasszonyt illeti, Vera Wang egyik kreációjában esküdött örök hűséget Kris Humphriesnek, és a lagzi alatt is Wang-ruhában volt. Édesanyja, Kris Jenner szintén a kínai származású tervezőnő egyik ruháját viselte.

Túl hangosak voltak

A New York Daily New információi szerint a népes vendégsereg túl hangosan mulatott, és éjfélkor a hatóság képviselői is megjelentek, ugyanis a szomszédok panaszkodni kezdtek a zene miatt. A lagzi elvileg hajnali négyig tartott volna, de legtöbben fél kettőkor távoztak. A lap azt is tudni véli, hogy a csokrot Brittny Gastineau kapta el, de nem vigyázott rá elég jól, távozáskor a recepción hagyta.