Három hét után vége is lett az exvillalakó és az expornós kapcsolatának, mert Jerzy rájött, mégsem illenek össze. Diamond a továbbiakban nem akar a chippendale fiúval jópofizni, Jerzy viszont úgy véli, nem törvényszerű haragot tartani volt csajával.

Ennyi volt, mese volt, három hét fergeteges szerelem után vége is lett Alexandra Diamond és VV Jerzy kapcsolatának. A pár a napokban szakított, a kezdeményező fél pedig az exvillalakó volt, aki egyik napról a másikra lépett ki az expornós életéből.

Főzött, mosott, takarított, mindhiába

"Fogalmam sincs, mi miatt szakított, ugyanis nem kaptam rá ésszerű magyarázatot" - mondta a Velvetnek Alexandra Diamond. "Egyik napról a másikra történt minden: egyik nap még mindenhová azt nyilatkozta, hogy így szeret, úgy szeret, másik nap pedig azt mondta, nem illünk össze, és elköszönt. Úgy érzem, mindent megtettem a kapcsolat érdekében: főztem, mostam, takarítottam rá, de úgy látszik, ezt már a férfiak nem tudják értékelni. Eléggé összezuhantam, úgy érzem, már senkiben nem tudok bízni" - magyarázta az expornós, aki korábbi volt pasijával, Müller Attilával mai napig jóban van, de úgy érzi, Jerzyvel ezek után nem tudna jópofizni.

Jerzynek letisztultak a dolgok

VV Jerzy a Velvetnek úgy nyilatkozott, hogy ugyan Diamonddal jó ideje ismerték egymást, hiszen egy kerületben laktak, részéről egy kicsit elhamarkodott volt, hogy amikor összejöttek, azt megosztották a médiával. "Persze ez is csak azért látott ilyen hamar napvilágot, mert egy újságíró előtt lebuktunk" - magyarázta a chippendale fiú. "Innentől kezdve gyorsan lépni kellett, hogy elkerüljük a pletykákat és a találgatásokat. Nekem két hét elég volt ahhoz, hogy letisztuljon bennem minden és rájöjjek, mégsem illünk össze. Semmi probléma nincs Alexandrával, azért is léptem egyik napról a másikra, hogy a barátságunkat ne rontsam el. Minden volt barátnőmmel jó a kapcsolatom, így remélem, hogy vele is megmarad a jó viszony" - monda.

Családban marad

Alexandra Diamond és Jerzy július végén jöttek össze, és akkor még mindketten harmonikus kapcsolatról számoltak be a médiának és cirka két hét után össze is költöztek. A történet pikantériára egyébként az, hogy az expornós volt pasiját, Müller Attilát és Jerzy volt csaját, Gigit korábban szintén hírbe hozták, ők akkor azt nyilatkozták, az is lehet, hogy lesz köztük valami.