LeAnn Rimes amerikai countryénekesnő most ünnepelte huszonkilencedik születésnapját, aminek örömére több bikiniben is megmutatta feszes alakját a lesifotósoknak, akik olyan szinten vannak rátapadra a népszerű énekesre, hogy az ember akár azt is gondolhatná, hogy Rimes maga hívja őket mindenhova. Az énekeső minden megmozdulása több tucat képet szül.

LeAnn Rimes Magyarországon arról ismert, hogy ő énekelte a Sakáltanya betétdalát. Az Egyesül Államokban nyilván jóval ismertebb a most 29 éves, 1994 óta, tehát 12 éves kora óta aktív énekesnő, de Rimes mindent megtesz mostanában, hogy a lehető legtöbb helyre elérjen a neve.

Persze nem feltétlenül a zenéje miatt, hanem azért, mert állandóan mutogatja feszes alakját, ami néhány jól sikerült plasztikai beavatkozás eredménye a hírek szerint. Az énekesnő idén év elején nagyobb melleket kapott, azt mondta, nem érezte arányosnak a testét a kisebb mellekkel. Több helyen azt írják, hogy az arcán is végrehajtottak apróbb beavatkozásokat, mint például szájfeltöltést, meg egy kis botoxot. A Make Me Healen azt írják a plasztikákat az énekesnő nagy részben férjének, a 37 éves Eddie Cibrian sorozatszínésznek köszönheti, aki nagy rajongója a plasztikbabáknak.

Rimes meg büszkén mutogatja is az új testét. Először idén év elején kaptunk róla tonnaszámra fotókat, amikor az eljegyzésüket ünnepelték Cibriannal. Aztán nem sokkal később jöttek az esküvői képek, majd a nászútról is kaptunk egy csomó fotót.

De nem úgy, mint általában a lesifotós eseményekről, hogy kiszivárog a világban öt darab közepesen rossz minőségű, sebtében lőtt fotó. Nem. Minden egyes alkalommal legalább 20-30 jó minőségű, akár beállítottnak is nevezhető kép örökítette meg ezeket az elvileg privát eseményeket.

Az énekesnő augusztus 28-án ünnepelte a születésnapját Malibuban, ahol újabb szintjét mutatta be annak a szimbiózisnak, amiben a lesifotósokkal él. Egy nap alatt legalább három különböző bikiniben jelent meg az ünneplés közben. Aztán persze arról is készültek képek, hogy este romantikus vacsorára ment a férjéfel. Ahogy arról is voltak képei, hogy milyen volt az esküvői tortája.

Amikor éppen nem fotósokkal követteti magát, akkor általában lemezeket készít. Van már neki egy csomó, a legújabb szeptember végén jelenik majd meg. Annak ellenére, hogy nem halmozzák el díjakkal, hosszú pályafutása alatt mindőssze néhányat nyert csak, nagyon sikeresnek mondhatja magát, az egyik leggazdagabb countryénekesnő.

Persze nem annyira sekélyes figura, mint amilyennek a lesifotósokhoz fűződő viszonya alapján tűnik: 2008-ban például részt vett egy pikkelysömörről szóló figyelemfelkeltési kampányban, egy betegségében, amiben Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is szenved, igaz, nem látszik rajta. De támogatott már rákbetegeket, és melegek jogaiért is lépett már fel.