Van itt minden, anyukától a halál jófej diri által férjet fogni elengedett 18 évesig. Ön szerint kinek lehet esélye a valódi érzelmekre a TV2 pénteken induló reality-jében?

Melyik hölgy találja meg a szerelmet?

Már csak egyet kell aludni, és elkezdődik a TV2 anyukákkal felturbózott reality-je, mi pedig szeretnénk megszavaztatni önökkel első körben azt, hogy az indulók közül melyik hölgynek van akár csak egy halovány esélye a szerelem kialakulására a budaörsi rezindencián.

Ha lenne górcsövünk nyilván az alá vennénk a szereplőket, de most inkább csak megosztjuk önökkel, hogy milyen lányoknak van esélye beköltözni a házba, ahol majd együtt kell lakjanak olyan pasikkal, akik az anyukájukat is viszik a buliba. Az anyós, azon kívül, hogy eldönti, melyik négy lány nem mehet be a kéróba, segít picifiának megtalálni az igazit.

A TV2 is osztogatott jelzőket aráinak, így most ezek alapján önök is megnézhetik, melyik lánynak van esélye pasit és anyóst fogni, vagy, ahogy a műsor készítői hívják őket: az álomférfiak kezére.

Enikő, a céltudatos

A kisasszony céltudatossága abból is látszik, hogy elmondása szerint az élete a hobbija, jelentsen ez bármit is a közhelyen kívül. Rendmániás, salsázik, és olyan pasit keres, akitől nem idegen a fészekrakás gondolata. Értik, tehát nem olyat, aki csak dugni megy a házba, mert azt képzeli, hogy az Aranypart forgatására tévedt. A 24 éves lány a messzi Londonból szaladt haza pasit fogni magának, de vajon kívánhat-e bárki is céltudatos Enikő részévé válni?

 

Csenge, az álmodozó

Az Első emelet frontemberének igen sok helyre betolt kislánya annak idején a Velvet arca versenyen is megmérettetett, mi inkább őt raktuk volna az elszánt jelző mellé, de hát most az álmodozás jutott neki osztályrészül. A lány, a róla írt jellemzés alapján tudja, hogyan kell két marokra fogni a pórázt, legalább is a kutyáinál működik. Az ebektől nem vár el annyi mindent, mint jövendőbelijétől, aki legyen határozott, vicces, jól szituált és jóképű. Ha ezek megvannak, talán már az sem baj, ha a pasas végigveri az Andrássy úton, de ezt csak mi gondoljuk így. Lesz-e valamiben nyertes Csengéből?

 

Niko, a bevállalós

Niko talán egy szebb napokat látott Anikó lehet, aki azért bevállalós, mert imád borzongani, amikor fimeket néz. Ezt csak feltételezzük, mivel ismertetőjéből egyáltalán nem derül ki, hogy amúgy ő miért is bevállalós, kiváltképp mivel állítólag nagyon kedveli a fantasy világát, és a vérfarkasokat meg a tündéreket és vámpírokat. George R. R. Martin így, első ránézésre legalább hat percet adna neki a puszta létezésre, de vajon hogy vannak ezzel önök?

 

Bea, a romantikus

Van itt nekünk romantikus indulónk is, ha az eddigiek nem lettek volna elégé azok. Bea furcsa egyede a romantikus léleknek, hiszen bár jóképű, okos és figyelmes úriemberre vadászik, azért a mániája legyen ugyanaz, mint neki: az autóvezetés. Romantikus Bea ugyanis oda meg vissza van a felbőgő motor hangjától, meg a kocsiból üvöltő zenétől, hát mi nem is tudunk ennél romantikusabbat elképzelni. És önök el tudják képzelni, amint Bea anyukát fuvarozza a manikűröshöz, és a kocsiból ordít, hogy: rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó?

 

Maya, a provokatív

Maya provokativitása abból könnyedén kivehető, hogy kérem szépen, szereti a focit. Hát, milyen lány már az ilyen, ugye? Nos, Mayának nem kell sok a boldogsághoz, csak egy pasi, aki elfogadja őt olyannak, amilyen. Szeret sétálni, meg csavarogni, és nem vár el különösebb sármot sem a pasitól, de azért legyen ismert, mert az milyen jó már. Hát, Maya valahogy kiesett az igazi szupersztár, Alekosz kezéért indulók közül, de Patkó Csenge apukájával még összeismerkedhet, ha nagyon belehúz, sőt hajszínre Kedves Ferencnek is esete.

 

Zsanett, a kalandvágyó

Egy kalandvágyó nő pedig mi mást várhat a csávótól, mint határozottságot és önálló egzisztenciát? Hát azt, hogy bírja az ipart, mert Zsanett pókerezik, meg lovagol és imádja az autóval kapcsolatos sportokat, nem tudjuk, ez mit rejthet, lehet, szívesen indulna valamilyen fényezőversenyen. Zsanett a nagy kalandvágyás közepette elvárja, hogy neki megmondják, mit, hogyan kell csinálni és azt is, hogy ha viszkit kér, akkor megkérdezzék, hogy az milyen márkájú legyen. Csívasz, Zsanett, segítünk.

 

Petra, a rendmániás

Hogy is maradhatna ki egy anyukákat felvonultató műsorból a rendmániás induló? TV2-éknél ezt a szerepet Petrára osztották, aki szeretne a Mackója polcán pakolászni, na, ettől a mondattól fiús anyaként máris epét hánynánk, az én kölköm polcán senki ne pakolásszon, de hát izlések és pofonok, ugye. Mit ad isten, a rendmániás lány másodjában a száguldásért rajong, és olyan pasit keres, akit nem fúj le a szél a járgányról. Vagy az is lehet, hogy olyat, aki elég erősen tud kapaszkodni. Vajon van-e esélye?

 

Klaudia, a kitartó

Kitartó Klaudia kijátszik mindenkit, mert ő azt szereti, amit mások utálnak: (nem, nem pókokat dugni az orrába, hanem) a porszívózást. Állítása szerint őt kemény fából faragták, mi máris rettegünk, de az is biztos, hogy a hangmérnök is izgul, hiszen mi lesz, ha a hölgy megállás nélkül porszívózni fog. Erre mellesleg nagy szükség lenne, lévén csupa hófehér, plüss szőnyeget álmodtak a ház padlójára a belsőépítészek, anyósoknak kötelező beszavazni, és soha abba nem múló porszívózásra ítélni, az ráadásul még szexi is. Ráadásul, ha pasit nem is talál, megfejtheti, hogyan maradjon tiszta egy ilyen szőnyeg, ehhez kell csak igazán kitartónak lenni.

 

Diaz, a válogatós

Válogatós Diaznak inkább a fiúk közt kéne indulnia, lévén a futás, súlylökés, diszkoszvetés, gerelyhajítás, rúdugrás – azaz az atlétika csodái tudják igazán elkápráztatni. Pedig valójában csak az úszást tudná a házban gyakorolni, esetleg dobálhatna különböző dolgokat a kert végében található pasik házának irányába, hátha. De nem, mert hobbija mégsem az atletika gyakorlása, hanem a bulizás, mozizás, shopizás, szóval még nem egy gyakorló agysebész, de nyilván igyekszik. Olyan pasit akar, aki álmaiban olyan őszintén szereti őt, ahogy csak egy férfi szerethet egy nőt, így feltételezzük, hogy jóval fiatalabb annál, mint akinek kinéz.

 

Mása, az elszánt

A kétgyermekes anyuka olyan férfit szeretne, aki MÁS, biztos a keresztneve miatt. Állítólag mániákus mesefigura-falfestő, ez aztán a elhagyhatatlan információ egy nőről, aki pasizni költözne be egy házba, bár tény, hogy túl erős a sok lila fal. Talán neki van a legkevesebb esélye bejutni, ki szeretne egy anyukát több hónapra elszakítani feltehetően kicsi gyermekeitől? Első házasságát csak főpróbának tartotta, és szerintünk a másodikat se a pornóvillában fogja megülni, de hátha önök másképp gondolják.

 

Csilla, a hízelgő

Hízelgő Csilla nem veti meg a papucs pasikat, de valójában Monte Cristo grófjába szerelmes. A jellemzésből róla sem derül ki sok minden, csak annyi, hogy szereti a focit, ennyi focirajongóval egy rakáson rég nem találkoztunk, majd biztos a mellékcsatornán fogják nézni a BL-t. Speedfitneszezik még amúgy a hölgy, csak reménykedhetünk benne, hogy ennek semmi köze nincs a diszkódrogokhoz. Vagy, hogy van. Ha ön szerint van esélye, szavazza Csillát biztos befutónak!

 

Zsanika, az öntörvényű

A TV2-nél valamiféle mánia a Zsanettek szerepeltetése, öntörvényű Zsanika a második Zsanett a brigádban, más kérdés, vajon mit szól ehhez a becézési formához. Mert ha ő választotta, akkor bizony jobb, ha marad a buli-vásárlás-mozi-tánc kombónál, férjhezmenés helyett. Az már viszont tuti, hogy, ha ez egy szépségkirálynőválasztás, itt mindenki a világbékéért küzd. Zsanikának nagy mázlija van, mert kedvenc sportja az úszás, hát, erre a házban reggeltől estig lesz esélye, egyszer pedig még az álma is valóra válhat, hiszen könnyen lehet, hogy majd valamelyik álompasi felajánlja neki a törülközőjét. 18 éves, még gimis, de nagy mázlija van, mert a diri halál jófej, leküldte az esti iskolába, így el tud indulni a megmérettetésen. Ha bejut a házba egyáltalán, érettségije nem biztos, hogy lesz. És férje?

 

Viki, a kacér

Kacér Viki álmaiban a férfi a humor, az őszinteség és a hűség mintaképe, akinek a lepedő összegyűréséről nem a beágyazás jut eszébe. Így első ránézésre kacér Vikiről sem a családszerető, háztartásbeli mintaanya képe, ami beugrik, itt még kiderülhetnek furcsaságok is akár. Az Összeesküvők amúgy egy nagy pörgős party (így, ipszilonnal) lesz, mert ennyi táncolni és bulizni imádó arcot csak az Éden hotelben láttunk eddig. Szerintünk bejut, ha hagyják. Önök szerint talál férjet?

 

Alexa, a merész

Merész Alexa egy macskás thaibokszos, feltehetően már ettől a két infótól elmegy tőle a kedve sok házasodni vágyó férfinak, de legalább nem lehet azt mondani rá, hogy zsákbamacskát árulna. Az, hogy mitől merész, nem derült ki, de nem csodálkoznánk, ha ezt ő maga sem tudná. Külön érdekessége, hogy nincs mániája, van viszont mellimplantátuma, vagy legalább is jó push-upos melltartója. És helye van-e a rezidencián férjet találók között?

 

Mónika, a maximalista

Nincs információnk arról, hogy Maximalista Mónika Marilyn Monroe hasonmásnak képzeli-e magát, de azért vannak kattanásai, hiszen ő, kérem szépen a tökéletesség megszállottja, ha esetleg nem látszana rajta. Nehéz melója lesz, elnézegetve a fiús felhozatalt, amiről amúgy majd holnap fogunk beszámolni. A hölgy squashol, na, ezt a sportot a házban maximum palacsintasütővel gyakorolhatja, már ha majd az anyósok beengedik, ők döntik el ugyanis, ki költözzön be pénteken.

 

Renike, a vagány

Végül, de nem utolsósorban itt van nekünk vagány Reni(ke), aki valószínűleg attól vagány, hogy nincs neki se kedvenc hobbija, se könyve, se sportága, a TV2-esek szerint ezzel egyenesen arányos, hogy nyitott személyiség, szerintünk meg gáz, mert rajta kívül mindenki ki bírta nyögni, hogy mennyire szeretné a világbékét. Ja, valami azért van itt, vagány Renike jóképű pasit akar fogni. Hajrá, Renike.