Katalin hercegné húgának hátsója után mostanában a lábaira gerjed az internet közönsége, a valóságban pedig azt követelik, hogy forgassanak filmet róla. A nyomás nagy, több tucat Vilmosról és Katalinról szóló film után ideje lenne.

Vilmos herceg és Katalin hercegné áprilisi esküvője óta összesen 32 film jelent meg róluk az Egyesült Királyságban, mindet az Odyssey Videos adta ki - írja a Daily Mail. Mindegyik film nagyon kelendő volt, de a cégtől - állításuk szerint - nagyjából az esküvő másnapja óta követelik a rajongók, hogy Katalin hercegné formás hátsójú húgáról, Pippa Middletonról is forgassanak már filmet.

Nemcsak arról, hogy milyen volt az élete az esküvő előtt, egyáltalán kicsoda ő, hanem arról is, hogy hogyan változott meg az elmúlt öt hónapban. “A teljes királyi családnak alaposan dokumentált élete van, de azzal bombáznak minket a vásárlóink, hogy készítsünk filmet Pippa életéről az esküvő után. Pippa olyan gyönyörű, szomszédlány típusú nő, amilyen valójában minden nő szeretne lenni. Jelenleg azon dolgozunk, hogy minél hamarabb el tudjunk kezdeni egy 50 perces dokumentumfilmet kizárólag Pippára koncentrálva” - árulta el a lapnak Adrian Munsey, a produkciós cég alapítója.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy ki játssza majd Pippa Middletont, de az biztos, hogy jó alakja lesz, hiszen ez a Middleton-lány egyik legnagyobb erőssége. Az esküvőn először a fenekére figyeltek fel, amit nagyon jól formázott meg az általa viselt Alexander McQueen ruha, bár mostanában már a lábára is gerjed az internetes nagyközönség.

Mivel Pippa Middleton nem éli igazán a hírességek életét, így például nem vesz fel minden nap vadiúj ruhát, így előfordul, hogy kétszer is viseli életében ugyanazt. Ezt több oldalon is szóvá tették már: a Radar Online egyenesen azzal gyanúsította meg, hogy nem is vásárol új ruhákat, mivel a Middleton-lányt egy olyan piros szoknyában fotózták le a napokban, amit nem átallott egyszer már májusban is viselni Párizsban.

Azt is kiemelik, hogy Pippa Middleton nyilván imádja a piros balerinacipőjét, legalábbis más okot nem tudnak elképzelni, miért jár szinte mindig abban.

Önnek bejönnek Pippa Middleton lábai?

A piros szoknyának viszont nagy rajongótábora van, mert ez Pippa Middleton legrövidebb ruhadarabja, ez engedi láttatni a leginkább a lábát, ami mostanra legalább annyi rajongót szerzett magának, mint a hátsója. “Azok a lábak teljesen ki tudnák facsarni egy férfi szerszámát, hogy aztán utána csak úgy továbbsétáljanak” - foglalta össze Pippa Middleton lábának erényeit a celebtesteket nagyra értékelő Drunken Stepfather egyik sunázós kedvű kommentelője.